Rosalgin

Otázku položila: Pao 8.8.2012 18:26

Zdravim, včera mě začal trápit zánět moč. cest. Bohužel mam do toho i menstruaci. Chci se zeptat jestli můžu použít rosalgin výplach ikdyž mi ještě neskončila menstruace? Jsem na konci svého týdne navíc ji mám tentokrát velmi slabou.
V příbalovém letáku o tom není ani slovo.
Díky

koukam rozjeli jste se :-D..... Přítel vyšetřen byl i přelečen pro jistotu, nebojte se.... A ohledně příčin, jak jsem již psala jsem náchylná a navíc to mám chronické..... možná tomu přispěla i dětská lékařka, která prohlásila, že jsem jenom nezodpovědná a začala mě léčit moc pozdě, jak ohledně moč. cest tak když jsem za ni přisla s výtoky, tak mě ani neposlala na gyndu, že je to prý vtom věku normální. Od té doby mám výtok a moje gynekoložka zkouší vše co se dá. Bohužel se tím i přenáší ony bakterie a je to více problematické a složite a ja to ani neumím správně poddat:-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zánět se může dostat z moč. cest do pochvy i obráceně. Rosalgin je dobrý na výplachy, ničí bakterie, ale při menstruaci bych ho nepoužívala. Oplachuj jen vlahou sprchou.

  • Ahojky, v čem by ti měl Rosalgin na zánět močových cest pomoct? Rosalgin je na výplach pochvy a s močovými cestami nemá nic společného. Vzhledem k tomu, že menstruační tekutina může být skvělým prostředím pro množení bakterií atd., určitě bych s jeho aplikací počkala, až ti menstruace skončí, tedy pokud tvé potíže jsou způsobené nějakou infekcí v pochvě ;-) Pokud se jedná opravdu o zánět močových cest, na Rosalgin můžeš zapomenout, ten léčí buďto urologický čaj, brusinky a nebo přímo antibiotika :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist