Redukce hmotnosti s pomocí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #307498 9.5.2019 11:14

Ahoj,
Máte někdo zkušenost s centry svět zdravi, nebo cokoliv podobného? V těhotenství jsem příliš nepřibrala. Měla jsem nahoře jen 9kg a po porodu jsem měla jen o 3kg více než před porodem. Bohužel po porodu jsem jedla 2x denně a nabrala jsem 10kg. Jím jen zdravé věci, hodně se hýbu a stejně nabírám. Zajímá mě, jestli je dobrá volba nechat si poradit od světa zdraví, nebo to řešit s obvodním lékařem.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na tyhle organizace bych se vykaslala. Kontaktujte Martin Schmiedl nebo Martin Toth, spocitaji vam makra a udelaji vam jidelnicek i na dalku.
    Celkove je hubnuti nebo i nabirani o prijmu jidla a vydajich energie.

  • Manžel shodil 15kilo ASI,upúlně sám. stačí mít pravidelnost. naučit tělo, že nemusí ukládat zásoby. nehladovět a mít vyváženou stravu, na to si člověk může dojít sám. nejlíp mu pomohla aplikace, kde zjistoval orientačně, co jaká potravina obsahuje. popravdě, jsem na tom stejně jako vy. po porodu vše ok. až rok a půl po něm 10kg plus. číím to? hladověla jsme. nepravidelně jedla. když pak jedla nabouchala jsem se. pohybu mi taky ubylo. vím, kde je zakopaný pes. ale nemám takovou morálku jako manžel

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist