První sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #426022 24.9.2020 18:21

Ahoj chtěla bych se zeptat.Nedávno jsem měla s přítelem první pohlavní styk .Nevím jestli se tomu dá tak říkat ,protože to do mé pochvy zasunul dvakrát,hodně to bolelo,takže jsem ho poté uspokojila jinak a chvilku potom se udělal.Bylo to bez ochrany a dost jsem krvácela.Stalo se to před týdnem a menstruace se měla dostavit 4 dny potom ,když se to stalo.Jsou to skoro tři dny co mám zpoždění.Dny po styku jsem dost ve stresu kvůli škole a hlavně tomu otěhotnění a napadlo mě jestli to nemůže být i ze stresu ale nevím. Je možné že jsem těhotná?Omlovám se za chyby.Děkuju za odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je velice nepravděpodobné, ze bys otehotnela 4dny pred ocekavanou ms, muze to byt prvnim sexem zpozdene, muze to byt stresem, prrstan se stresovat, dej si horkou vanu, pripadne kus cokolady a ono to prijde :-)

  • Holky, PROČ, sakra, nepoužíváte ochranu? Proč? 😞🥺 příště kondom!!

  • eliskao25.9.2020 13:57

    Jak bylo psáno výše, šance na otěhotnění je malá. Ale určitě se při každém dalším sexu chraňte! Nechráníte se jen před otěhotněním, ale i mnohými nemocemi.

  • První sex a hned bez ochrany? Chceš hned poprvé chytnout nějakou navylecitelnou pohlavní nemoc? To se ti teda nedivím, že máš zpoždění ze stresu...

  • Já to měla úplně stejně (kromě krvácení) a zpoždění jsem měla o měsíc, řekla bych kvůli prvnímu styku, protože ve stresu jsem nebyla - Když ve mě byl ani ne 5 minut a udělal se až později mimo mně. Pak jsem teda zjistila, ze stačil preejakulát k otěhotnění. To jsem v tu dobu nevěděla ani co je. Těhotenský test ukázal, ze těhotná nejsem. Ale zasla jsem si to potvrdit raději i na gyndu.
    Takže zpoždění opravdu muže být z prvního styku a stresu (pokud opravdu víš, ze se do tebe neudělal ani omylem). Takže se nestresuj, udělej si test a hned uvidíš.:-):-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 480 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist