První pohlavní styk

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52795 18.9.2011 16:23

Dobrý den. Já mám takový dotaz. Možná to bude znít blbě, ale mám takový problém a nevím na čem sem. Prostě, měla sem s klukem prní pohlavní styk, měl kondom. Ale pak ho sundal a vlastně, nevím jak to nazvat, "jezdil" svým penisem bez toho kondomu po mé pochvě. Ale dovnitř ne. A já právě nevím, jestli je tady tímto možnost otěhotnění, když z penisu tekla taková bílá tekutina. Tak sem se chtěla zeptat, jestli můžu byt v klidu a že neotěhotním. Děkuji za odpověď.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Holciny teda nezlobte se na me, ale tohle mi prijde uplne na hlavu.. Sice nevim kolik ti je, rekla bych mozna tak 15, ale nemohla by sis zadat do vyhledavace slovo sex a procist si par clanku na toto tema na netu? Nic proti tobe, chapu, ze jsi mladounka, ale kdyz chces mit se svym klukem sex, tak si o tom prosim tebe nejdriv neco precti... To uz opravdu v dnesni dobe neni zadna osveta? Vy mlade kocky tady resite, ze jste s nekym spaly a pak nevite, jestli jste tehotne nebo ne.. Existuji kondomy, antikoncepce, pripadne tehotenske testy za par kacek... A otehotneni je to 'nejmensi zlo', bohuzel jsou taky pohlavni nemoci atd. Uz opravdu neni ve skolach sexualni vychova?.. Ja mam obcas pocit, ze decka budou za chvilku sexovat uz ve 12 (pokud uz to tak neni), ale nebudou absolutne vedet k cemu 'to' vubec maji.. Na curani asi ne.. Jinak sorry, ze vam do toho vpadam, ale mam pocit, ze je tady z toho pomalu ale jiste Bravo poradna...

  • Těhotná klidně být můžeš, příště by ses měla dostatečně chránit. Mě se to také stalo, ale kondom sklouznul a já pak měla strach. Vyřešila jsem to návštěvou gynekoložky, ta mi předepsala Postinor a měla jsem pokoj v duši. Ale to co následovalo bych si nechtěla prožít znovu. Bolesti podbřišku, náladovost, špinění dlouhé skoro 2 měsíce, nepravidelná menstruace i s braním speciálních prášků na urovnání cyklu, snížená imunita atd... Kdybych věděla, co se stane, určitě bych se lépe chráníla.

  • Můžeš i nemusíš ... Pokud se ejakulát nedostal do tvé pochvy, tak bys být těhotná neměla. Jestli ano, těhotná být můžeš.

  • bud ses totalne, ale totalne vypatlana nebo si tady z holek delas srandu. Tohle je poradna se serioznimi dotazy hlavne pro tehulky, tak si bez s takovyma stupiditama nekam do brava. Divim se, ze ti ty holky vubec odpovidaji jeste kdyz vidim jak se s nimíi bavis, hnus

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist