První MS po revizi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52821 28.12.2011 11:26

Milé womenzonky, jsem cca 5-tý týden po revizi. Minulý týden , přesně po 28. dnech jsem dostala MS, s ní jsou začala užívat Femingard a pít kontryhel, MS trvala cca 4 dny, pak přestala, měla jsem 1,5 dne klid , tak jsem si začala dělat výplach pochvy a včera večer až po teď zase krvácím. Chci se zeptat, jestli jste se některá s něčím taková setkala a jestli je to normální.? Děkuji.

A taky jsem začala mít takové tlaky, jak při potratu. Dost mi to připomíná tu bolestnou chvíli :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já to mám tak od revize taky. 4 dny MS, pak jeden den nic, pak ještě 3 dny krvácím. Bez bolestí a už 3x za sebou. Takže se s tím tak nějak smiřuju... Byla jsem na kontrole, doktorka mi řekla, že jsem v pořádku, tak to asi nijak jinak řešit nebudu. Beru Femibion 800, miminko chceme, nejlépe co nejdřív :-) už moc dlouho čekáme na tu radost...

  • Ahojky, já jsem po revizi 4-tý měsíc a když jsem měla poslední MS tak jsem 1,5 dne normálně krvácela, pak 4 dny slabě špinila, ale velice slabě a potom jsem dostala jako by normální MS. Takže trvala celkem 9 dní a měla jsem hrozné tlaky v břichu. Ještě se mi to takhle nestalo, ale u dr. jsem nebyla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist