Průběh menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #413578 5.1.2022 13:19

Zdravím. Chtěla bych se zeptat ohledně mé menstruace a jestli je to takhle normální: Menstruaci mám většinou cca 8-9 dní. Každý den se sprchuji tam dole samozřejmě. Ze začátku ji mám silnější, pak to postupně slábne, ze začátku mám i bolesti, což je jasné. Při konci když už špiním tak mě to vždy začne dole trochu svědět, což ale po krátké době přestane a nesvědí mě nic. Pak cca po 10 dnech od konce menstruace začnu mít takový bílý hustý výtok u kterého mám trochu pocit i zápachu a občas mě maličko pobolívá podbrišek = hádám, že toto bude asi období ovulace, že?

Chci se tedy taky ještě zeptat, zda-li to je takhle normální? Mám to takhle přesně každý měsíc stejně (je mi 19).

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nepřijde mi na tom nic divnýho ;) Pokud není krvácení silný celou dobu nebo nemáš celou dobu bolesti. Pokud máš pocit, že svědění nebo zapáchající výtok jsou špatně, tak si zajdi na gyndu. Ale předpokládám, že tam ve tvým věku stejně chodíš aspoň jednou za rok na prevenci ;) Pokud to neni infekce, tak to není výtok, ale hlen děložního čípku, kterej se mění během cyklu a hustší bývá právě kolem ovulace. Možná že nezapáchá, jenom je cítit jinak, ale to už musíš rozeznat sama a případně si dojít na kontrolu.

  • Mně přijde 8 dní dlouho:( Ale asi to bude normální. Bolest na začátku je obvyklá. Ovulaci sama nepoznám. Ale buď ráda že jí máš pravidelnou, to si myslím, že je nejdůležitější :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 186 otázek, kterým se dostalo 271 431 odpovědí a 409 660 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist