Provera 5 mg

Otázku položila: Anonymní uživatelka #65605 9.9.2012 23:39

Ahoj, mám takový možná blbý dotaz, tak pokud někoho budu tím otravovat, předem se omlouvám.
Už 4tý cyklus užívám proveru 5mg, kvůli dlouhým cyklům, vše se srovnalo a ms chodila, tak jak má, nyní mám 4 dny zpoždění, bradavky strašně cytlivý, a takový zvláštní tlak v podbřišku, není to bolest,jen jakobych měla ruku na podbřišku, neumým to správně popsat, mám jakoby výtok, nebo lehký špinění, takový ornžovo růžový, myslíte, že bych mohla být těhu? jsem z toho už tak trochu zoufalá, podařilo se vůbec některé z vás po proveře otěhotnět?
děkuji za jakoukoliv odpověd

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mě se po ní povedlo otěhotnět myslím 3 cyklus, v těhu sem měla bolavá prsa jakoby těžká a bolení v podbřišku skoro stejné jako před ms ale trošku méně. U mě to těhu nedopadlo dobře ale Vám moc držím palečka!!!!

  • Ahoj užívám proveru už půl roku,už několikrát jsem měla stejný pocit jako ty tlak v podbříšku,citlivé prsa, MS meškala několik dní.. Udělala jsem si test a byla jsem jen ZKLAMANÁ...:/ S přítelem se snažíme o miminko od listopadu 2011 a Provera by mi měla upravit cyklus a ovulaci...Myslím že s proverou se dá otěhotnět ale jen ve výjmečných případech.Jak jsem psala beru Proveru od března a těhotná stále nejsem...Minulý týden jsem byla u gynekologa a tento cyklus beru Proveru 5 mg naposled.OVU chodí,MS se upravila tak snad se brzo zadaří :) A Ty si udělej test nebo zajdi na gyndu. Hodně štěstí ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 226 otázek, kterým se dostalo 271 596 odpovědí a 409 752 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist