Proč?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42120 8.9.2011 17:42

Úlně miluju tanec hlavně něco na zbůsob tecktonicku ale prostě né až tak moc rychlé prostě normální moderní diskotéka..Strašně mě to baví jenže jsem úplný dřevo a ani nevím jak se mám hýbat to mě ale netrápí protože to od někoho odkoukám..Co mám dělat?Já to tak zbožňuju ale stydím se pohnout..Strašně mě to štve proč mi to nejde?Spraví se to?A co mám dělat??:(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Promiň, ale nějak to nechápu.. Píšeš, že tě to netrápí a pak zas že ano.. Asi jediná pomoc je začít se učit tancovat. Myslím třeba někde v kurzu. Nevím, jestli seženeš přesně takový, jaký bys chtěla, ale i ostatní určitě nebudou k zahození. Já jsem chodila do kurzu standartních tanců. Nevím, jestli ses nad tím někdy zamyslela, ale on tanec hodně souvisí s hudebním sluchem a vnímáním hudby jako takové. Pokud nemáš hudbení sluch, pak i tanec jde hůř. Což mám třeba já. Ale tancování mám ráda a třeba ten kurz standartních tanců mi hodně pomohl, protože přece jen jsem začala nad hudbou přemýšlet jinak, člověk tam pak ten rytmus slyší víc (např. valačík se tančí do rytmu raz,dva,tři).
    Nebo zkus jen tak doma "křepčit" s nějakou dobrou kamarádkou a vzájemně si poradit a zkoušet. Myslím, že cvikem bys také něco zvládla. ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist