Problemy ve vztahu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #408656 8.7.2019 23:35

Ahoj holky, jsem mlada, takze nemam tolik zkusenosti a proto se chci zeptat vas..
S mym klukem jsme spolu tak 2 tydny a vzhledem k tomu, ze ted jsou prazdniny se moc nevidime, vlastne vůbec.. ze zacatku prazdnin jsme komunikovali přes zprávy ale cim déle se nevidime, tim více mi pripada jako kdyby na me kaslal.. ještě musim podotknout ze údajně o prazdninach vůbec nema cas abychom se viděli, tak nevim.. kazdopadne uz si ani nepiseme.. ja se snazila, ale sam od sebe mi nenapise(na zacatku prazdnin psal, jak mu chybim a podobne)kdyz jsem se ho ptala jestli se chce rozejit rekl mi ze urcite ne, jenom mi pripada, ze si mi proste nevěnuje, co byste na mem místě delaly vy? Dekuju za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko9.7.2019 7:49

    Rekla bych, ze nema zajem a mozna uz ma nahradu. Dva tydny vztahu jsou velmi kratka doba, mozna se mu to v hlave rozlezelo. Kdyby to z jeho strany bylo stejne jako z tvoji, nemohl by bez tebez tebe vydrzet. Uz tim, ze ti napsal, ze nebude mit moc casu, dal najevo, ze tak horke to z jeho strany zas neni. Pustila bych ho z hlavy, nepsala mu, netrapila se kvuli nemu, protoze tento za to fakt nestoji.

  • macicekkajik9.7.2019 9:22

    Ahoj, to co popisuješ, bych ani vztahem nenazývala. Pokud jste se ještě ani neviděli a sám od sebe nenapíše, tak o tebe zřejmě nejeví zájem. Být tebou, tak na něj zapomenu a užívám si prázdniny jak to jen jde, protože on si je zřejmě užívá a bez tebe.Takových jako je on, po světě běhá tucty a vůbec si nezaslouží tvou pozornost. Raději být sama a užívat si, než být vázaná na takového kluka. Připadá mi to, že tě má jako takovou jistotu, ale přesto si užívá jinde. Hlavu vzhůru holka. Měj svou hrdost.

  • Francy9.7.2019 6:47

    Víš, co se říká, kdo chce, ten si čaj najde vždycky. První měsíce byste se od sebe neměli zamilovaností hnout, každá volná chvíle by měla patřit tomu druhému. Takže pokud není kluk odjetý někde v zahraničí na brigádě, tak moc nepočítej s tím, že by ten "vztah" nějak pokračoval.

  • WojKa9.7.2019 8:07

    Jak píšou holky, dva týdny je opravdu málo, když 9 dní z toho jsou už prázdniny, což sama píšeš, jste se ani neviděli. To bych snad ani vztahem nenazývala. Asi bych se s tím snažila nějak srovnat a jít dál. ;-) Nenič si tím volno a prázdniny.

  • Ja tohle zazila pred par lety. Tehdejsi pritel (po nasi maturite) nae vubec nemel cas, kdyz jsem mu nenapsala, on sam se neozval
    Pak asi tyden na to, jel s kamarady (pry jen kluci) na vodu. Kdyz se po tydnu vratil neobtěžoval se mi ani napsat. Po mem nalehani jsem se dva dny po jehp navratu dozvedela, ze tam pry někoho potkal.
    Tohle jeho chovani mi pripada dost podobne
    Kluk ktery by mel zajem by se sam ozval, prijel a chtel travit cas spolecne s tebou...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist