Problémy se synem

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35366 10.9.2011 17:40

Ahoj holky chtěla bych slyšet váš názor na jedu záležitost. Už delší dobu se mi strácejí kalhotky a podprsenky a asi před týdnem jsem u syna v pokoji odnášela oblečení a ve skřínce jsem našla všechno moje prádlo , vložky, tampony a dokonce i cizí tanga a jiné spodní prádlo , bylo mi trapné s nim o tom mluvit tak jsem si prostě odnesla svoje a nechala to být. A dnes jsem v počítači hledala svoje fotky z narozenim a našla jsem tam jeho fotky , jsou to takové jako že ve třídě fotí holkám prsa ,zadky a nebo fotky z podsukní a dokonce i moje! můj vlastní syn si fotí můj zadek a prsa a aby toho nebylo málo jsou tam i videa z mojí ložnice (nemusím řikat co na nich je) a v koupelny a WC . Co by jste dělaly vy? :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • jak píšou holky- nečekat a vyhledat pomoc- psychiatra, protože aby tvůj syn nedopadl zle, mně to totiž jako klukovina rozhodně nepříjde a tady bych to asi taky neřešila.. hodně štěstí !!

  • kitty120 myslím, že tady bych se o tom s nikým neradila.. jelikož jsme jen laická veřejnost a dokážeme člověka možná dříve odsoudit a dát mu nálepku, uchyla nebo chlípníka.
    Než bych si o tom promluvila se synem, zašla bych nejdřív za odborníkem (psychologem) a s ním to rozebrala.. on už ti poradí. A to jak to synovi podat a jaký na to on má názor, jestli to opravdu může znamenat nějakou uchylku, či je to prostě jenom nadrženej buberták jestli mi rozumíš. Já jsem se s tímto nesetkala.. jediné co je na tom divné je to, že si natáčí tebe s mužem.. že jsi jeho matka.. jinak ostatní věci jsou uplně normální. Ale určitě bych se poradila, protože si myslím, že jen tak mu to říct by taky nebylo dobrý.

  • rozhodne bych si s nim o tom promluvila,ale vypada to na nejakou uchylku, zalezi kolik synovi je,a potom bych navstivila odbornika,psychologa nebo tak,ale vypada to na uchylku ze se rad diva a cucha,treba si to pradlo zkousi a to je potom zase vec druha-transvestita.je mi to lito.deti jsou same starosti,sama mam 2 a jsem zvedava,s cim prijdou oni.

  • petulinkaa1310.9.2011 17:46

    kolik je synovi?

  • Asi bych to nenechala jen tak,ale tezko se radi!!! Ale ja bych asi zasahla hned,preci nechces at ti ze syna vyroste chlipnik,ale asi to chce vymyslet nejakou taktiku jak na neho,aby ten rozhovor byl k necemu.Sama ho znad nejlip tak asi vis jak na neho.Drzim palce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist