Problémy s partnerem :-(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45806 3.12.2011 0:39

Ahoj, nevím kde začít, ale potřebuju se vypsat ze svého trápení…
Mám přítele, brzy to bude 6 let co jsme spolu, náš vztah nebyl nikdy ideální a harmonický, měli jsme několik pauz, ale vždy jsme se k sobě vrátili, jak doufám z oboustranné lásky. Dnes máme několikaměsíční mimi a náš vztah je na tom tak hrozně, jako nikdy dřív… Přítel by jistě napsal jinou verzi, ale já napíšu jak to cítím a vidím já. Já jsem i po těch necelých šesti letech stále zamilovaná, starám se o naše miminko a přítel je jako druhé dítě o které se musím starat, né že by mi to vadilo, to vůbec, snažím se si ho hýčkat, snažím se být tolerantní (on je kuřák, já ne, a cigaretový zápach nesnáším), vařím mu, dělám mu denně svačiny do práce, peru, žehlím, prostě klasika, když má nějaký problém, téměř to za něj vyřizuju, když potřeboval zimní pneu, já vytáhla našetřené peníze a gumy mu koupila to jen jako příklad, je toho hodně, prostě se chovám jako každá ženská, která miluje a stará se o svou rodinu.
Ale proč tu vůbec píšu, moje trápení spočívá v tom, že přítel mi lásku neopětuje a to vůbec nijak, už v těhotenství se nechoval zrovna ukázkově, když jsem měla vysoké horečky, zimnici a bylo mi opravdu zle, vzbudila jsem ho, řekla mu co a jak a jeho to vůbec nezajímalo, otočil se na bok a spal dál, musela jsem zavolat svojí mamce, která mi přijela udělat zábal a odvezla mě na pohotovost, přítel zůstal doma… V průběhu těhu jsem mu financovala několik oprav auta a výbavičku jsem si musela sehnat a zaplatit sama, neangažoval se. Jako další příklad, měla jsem těžký porod a když bylo po všem, přítel mi oznámil, že jede domu, když jsem mu řekla, že bych chtěla, aby byl ještě s námi, vyjel na mě, že se kuli mně ani nevyspí… s naším miminkem mi vůbec nepomáhá, ještě ho neměl ani jednou v kočárku, ani jednou nepřebaloval a koupal z donucení dvakrát, jako táta se prostě vůbec neangažuje a přitom když jsem mu řekla, že bude táta, obrečel to.
Bydlíme ve velkém domě, kde topíme uhlím a dřevem, a i tahle záležitost je na mě, často si musím dřevo nanosit sama a tak kolikrát nevím, co mám dělat dřív, jestli vařit, věnovat se mimču nebo si hrát na dřevorubce, když to příteli vyčtu, řekne mi, že jsem celý den doma a že mě těch pár minut nezabije. Musím všechno obstarávat sama, od nákupů, přes domácnost, péči o prcka i chlapské práce a když ho požádám, aby něco udělal, zařídil, tak se buď příšerně tváří, nebo má tisíce výmluv jen aby to nemusel jít udělat… Když přijde z práce, pozdraví mě, občas mi dá i pusu, pak se nají, jde se vykoupat, kouká na tv a pak jde spát, vůbec se mnou nemluví, na nic se mě nezeptá, odpovídá jen na mé otázky, náš sexuální život už taky není co býval, spíme spolu dvakrát do měsíce. Když si jdeme lehnout, automaticky se otáčí zády a neřekne ani dobrou noc, natož aby mi dal pusu. Moc času spolu netrávíme, díky jeho povolání je většinu víkendů pryč a přes týden chodí v 17h utahanej z práce. Ještě musím napsat, že do svých 24 let bydlel s matkou(vyrůstal jako jedináček bez otce), než jsme se seznámili, doma nemusel dělat nic, mamka mu podstrojovala a uklízela i jeho pokoj, každé ráno a pokaždé když skončí v práci, jede k ní na kafe a musím přiznat, že to mi taky trochu vadí. Tento víkend má volno, tak jsem se ho zeptala, co má v plánu, on že chce jet k mamce(už dva víkendy po sobě tráví alespoň jeden den s mamkou), že potřebuje spravit wc a pomoct s balením dárků, já se ho zeptala, jestli to musí být zrovna zítra dopo, že už dlouho jsme spolu nesnídali a že mi to chybí, na to mi řekl, že jeden víkend snad ještě vydržím, když jsem mu to začla vyčítat, otočil se ke mně zády , když jsem ještě něco řekla, řekl mi ať jsem zticha ale to už jsem nevydržela a řekla mu, že už se tedy od mamky nemusí vracet, na to on řekl, že dobře a usnul. Až se probudí, znovu se zeptá, zda si má tedy zabalit věci a jít a bude chtít jasnou odpověď a já nevím jak reagovat. Moje mamka mi dlouho radí, ať ho nechám vrátit se k mamce, že to jak se chová není normální a rozhodně to není z jeho strany o lásce, jinak by se tak nechoval(když se ho ale zeptám, jestli mě miluje odpoví ano). Jenže já už si na to jeho chování zvykla, že už mi to pomalu přijde normální, ale pak když vidim a slyšim jak se chovaj jiný chlapi, tak je mi to líto, že já to mám doma takový. Mám strach, že když se s přítelem rozejdu, bude mi dělat s naším prckem problémy, začne se schválně zajímat a angažovat, je prostě takový a taky mám velké obavy, že mi malá jednou vyčte, že jsem ji připravila o tátu, poradíte co mám dělat?
Jsem naprosto zoufalá, několik dní už nespím a naše hádky doléhají i na mimčo a to nechci, zkoušela jsem již několikrát s přítelem vše probrat, ale vždy to skončí hádkou, on nedokáže uznat své chyby a najít řešení v podobě kompromisů a vždy to skončí tím, že jsem věčně nespokojená, celý ten příspěvek je o negativech přítele, ale je pravda, že i já dokážu být dost hnusná a používám při hádce sprostá slova, je to taková moje hloupá obrana, když už nevím kudy kam. Nechci si hrát na svatou protože tou nejsem, ale poslední dobou nic pozitivního v našem vztahu nevidím, připadám si jako služka a přítel jako by byl na hotelu…
Přítel se k tomu staví tak, že buď slevím ze svých nároků a nebo se rozejdem. Mám dát jako vždy přednost citům a nebo rozumu??? Potřebovala jsem se vypsat, díky za pochopení a omlouvám se za tak dlouhý příspěvek.

Čekala jsem, co se bude dít, až se přítel probudí a dost mě zaskočil, zeptal se mě, jestli mu dám pusu, jako by nic, z otázek však vyplynulo, že si pamatuje, že jsem mu řekla, že se nemusí vracet, ale že teda zajede k mamce, něco jí řekne a že se vrátí, že jí ten záchod neopraví ani nebude balit dárky, ale nezapomněl dodat, že to stejně bude dělat teda příští víkend. Prý abych se s ním kuli opravě wc a balení dárků nerozešla, vůbec nepochopil, o co mi šlo. Prý až se vrátí, tak se teda nasnídáme, ale říkal to hrozným tónem, jde vidět, že se do všeho nutí. Zeptala jsem se ho, proč je ke mně tak chladnej a odměřenej a odpověď? Prý to nemá důvod a že se ho nemám na nic ptát, že s ním prý mluvím jak učitelka. Než odjel, zeptal se, jestli se může vrátit, tak jsem mu řekla, že jo, ale že to na věci, že nám to neklape a ani dle všeho klapat nebude, nic nemění, to ho ale nezajímá. Je to tak, že když neodejde teď, tak stejně odejde později, protože já tohle už dlouho nevydržím, cítím se jako otrok, který nemá právo na nic, přítel mi říká že je spokojený, ale proč by nebyl, má vedle sebe služku, která mu dá vše až pod nos, on ženskou ani na nic jinýho nepotřebuje, rozhodně nemá potřebu mi moji péči opětovat, ale samozřejmě tvrdí, že opětuje. Mám za sebou pár hodin spánku a jsem vyřízená, jenže teď musím nastoupit jako máma, ale díky Bohu za to, nemít malou, tak asi skončím v blázinci.

Všem vám chci poděkovat za váš zájem o můj problém. Věc se má tak, že jsem se rozhodla změnit svůj přístup k příteli, už ho nebudu tak obskakovat jako do teď, pokud mi nebude s ničím pomáhat.
Nevím, co se dnes stalo, ale když se vrátil od mámy a uviděl mě ubrečenou, ptal se co se děje, v klidu jsem mu řekla o svém trápení, na to mi dal pusu a šel uvařit oběd, po obědě šel nanosit dřevo a když jsem uspala dcerku šla jsem mu pomoct, měli jsme to společně za chvíli hotové. Pak jsme šli do naší budoucí ložnice a on začal plánovat co a jak bude(je to místnost, kde je nyní skladiště všeho možného), pak mi udělal kafe, sedli jsem si, povídali a plánovali, pak pohlídal malou, abych si mohla pověsit prádlo, pak jsme si ve třech lehli do postele a hráli si s malou-to se ještě nikdy nestalo. Pak jsme šli udělat společně večeři a on mě opět zaskočil, že po sobě uklidil nádobí do myčky, nevím jak je to možný, ale najednou je milej, pozornej, o cokoliv jsem ho požádala, tak šel udělat, jsem naprosto zaskočená. Nejsem však naivní a proto počkám, jak se to bude vyvíjet dál, pokud se vše vrátí do starých kolejí, jsem odhodlaná to ukončit, pokud k tomu dojde, určitě se obrátím na soud ohledně svěření do péče, člověk musí mít nějakou jistotu, ještě jednou vám tedy děkuju za příspěvky, hodně mi to pomohlo. Většina z vás asi doufala, že přítele pošlu k mámě, ale chci nám dát ještě šanci, jak je vidět, když chce, umí se chovat jak má, tak mi držte palce, ať mu to vydrží, moc bych si to přála…

Všem vám chci poděkovat za váš zájem o můj problém. Věc se má tak, že jsem se rozhodla změnit svůj přístup k příteli, už ho nebudu tak obskakovat jako do teď, pokud mi nebude s ničím pomáhat.
Nevím, co se dnes stalo, ale když se vrátil od mámy a uviděl mě ubrečenou, ptal se co se děje, v klidu jsem mu řekla o svém trápení a že takhle už to dál nejde, na to mi dal pusu a šel uvařit oběd, po obědě šel nanosit dřevo a když jsem uspala dcerku šla jsem mu pomoct, měli jsme to společně za chvíli hotové. Pak jsme šli do naší budoucí ložnice a on začal plánovat co a jak bude(je to místnost, kde je nyní skladiště všeho možného), pak mi udělal kafe, sedli jsem si, povídali a plánovali, pak pohlídal malou, abych si mohla pověsit prádlo, pak jsme si ve třech lehli do postele a hráli si s malou-to se ještě nikdy nestalo. Pak jsme šli udělat společně večeři a on mě opět zaskočil, že po sobě uklidil nádobí do myčky, nevím jak je to možný, ale najednou je milej, pozornej, o cokoliv jsem ho požádala, tak šel udělat, něco udělal i sám od sebe a na zítra už plánuje, že někam vyrazíme, jsem naprosto zaskočená.
Nejsem však naivní a proto počkám, jak se to bude vyvíjet dál, pokud se vše vrátí do starých kolejí, jsem odhodlaná to ukončit, pokud k tomu dojde, určitě se obrátím na soud ohledně svěření do péče, člověk musí mít nějakou jistotu, ještě jednou vám tedy děkuju za příspěvky, hodně mi to pomohlo. Většina z vás asi doufala, že přítele pošlu k mámě, ale chci nám dát ještě šanci, jak je vidět, když chce, umí se chovat jak má, tak mi držte palce, ať mu to vydrží, moc bych si to přála…

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Vyhoď ho nebo uteč. Takovýho hajzla vrať mamince. Rozdíl bude zásadní. Na všechno jsi sama už teď, ale ubyde ti starost o něj. Požádej na soudu o svěšení dítěte do péče a alimenty. Jestli jste v tvém baráku, okamžitě mu vystěhuj věci. Tenhle chlap tě nemiluje. kdyby tě miloval, nosil by tě na rukou...to samé vaši dcerku. Tohle není láska. I když on tvrdí, že tě miluje. Kdyby tě miloval, choval by se jinak. Dřevo, zimní gumy, zátop jsou čistě mužské záležitosti, které má dělat on. ženská to samozřejmě má taky umět, ale má to dělat jen pokud chlap je v čudu. vyhoď ho a bude vám líp. Brzy potkáš někoho, kdo tě bude opravdu milovat a na rukou nosit. I tvé dítě. Mimochodem, dává ti peníze na domácnost, nebo jsou jen jeho?

  • Ahojky, já bych na takového chlapa neměla trpělivost, není pravda, že by se žena o něj měla starat, já jsem měla po příchodu z porodnice problémy s kojením, manžel musel dělat vše ostatní, v těhotenství jsem nesměla ani mít okna, doma máme práci rozdělenou i teď když jsem doma, malej je nespavec, tak se mu musím věnovat, tak kromě běžného úklidu, žehlení a praní a uvaření toho moc nestihnu, malej spí jenom v kočárku, tak jsem furt venku. Takže já třeba vysává denně, ale jen tak co je vidět. Když neuvařím, neuklidím, prostě to nestihnu, tak se nic neděje, manžel přijde z práce a pomůže mi. Koupeme na střídačku, s malým si hezky hraje a klidně si ho vezme ven. Doma kromě žehlední dělá všechno, I dokonce mi asi dvakrát vytřel ledničku (fakt tak důkladně to nedělám ani já). Tohle je podle mě soužití dvou milujících se lidí. Někdy o víkendu kdyz v noci hodně kojím, tak ráno s malým vstane a jdou do obýváku a mě nechají třeba hoďku dospat. Prostě to že ho miluješ, neznamená, že mu budeš dělat služku, ty se máš (no správně vy oba) starat o miminko, protože miminko se o sebe nepostará, ale přítel ať si svačinu udělá sám a připravit si večeři, prostě jestli s ním chceš zůstat, tak musíš nastolit jiná pravdidla, aby se probral, výchova jeho matky stála za prd a je z něj rozmazlenej spratek, kterej si myslí, že se vše bude točit kolem něj. Já bych se asi vrátila k rodičům, znám maminy, co našli pro své děti daleko lepší tatínky než byly ty jejic vlastní. Ale to bude záležet na tobě. Jestli s ním chceš zůstat, tak mu řekni, že začínají nová pravidla. A hlavně nechápu teda jak to máte s penězi, ale spíš on by tě měl živit, ty jsi doma a staráš se o vaše dítě (to je taky práce) a on z tebe ještě ždíme peníze, jako ty si je šetři pro sebe a miminko,kdyby jste se rozešli. My nikdy nerozlišovali moje a tvoje, ano máme svoje účty, ale já třeba platila vše co šlo z účtu a manžel (dříve přítel) vše co jsme platili v hotovnosti, mám jeho peníze vždy k dispozici a nemusím se ho ptát, jestli mi dá na nákup, ne že bych vlastní neměla. Prostě já bych se na něj vykašlala, ale jestli to uděláš ty, to bude muset být tvoje rozhodnutí, ale hlavně bych mu přestala dělat služku. Když by se mě zeptal, kde má svačinu, tak bych mu řekla, že má taky 2 ruce. Když by se mu to nelíbilo, tak bych mu přestala prát a žehlit. Možná to zní drsně, ale jinak mu nic nedojde. Jestli se mu to nelíbí, tak ať jde k mamince, s takovou ho žádná ženská chtít nebude. Já manželovi hned na začátku po jednom víkendu (kdy já uklízela a vařila a on se někde coural) řekla, že takhle teda ne, že bude pomáhat, stačilo mu to jenom říct a je fakt úžasnej. On byl první kdo přebalil a převlékl naše miminko když jsme se vrátili domů, on byl první, kdo ho koupal. No rozmysli si to dobře, držím Ti pěsti a přeji hodně štěstí. Ale já bych ho nechtěla ani za cenu, že bych s ním měla dítě.

  • Holka nemáš to lehký.
    Ale lepší když ho vyhodíš teď. Až ti dcera vyroste bude to horší pro všechny. Já svého staršího syna tátu opustila, když bylo synovi 9 měsíců. Bývalý za ním chodil na návštěvy sotva rok a pak ho to přestalo bavit. Hlavně asi proto, že návštěvy takto malého dítěte nejdou bez matky.
    V současné době je to tak, že starší svého biologického tátu ani nezná a tati říká ménu současnému manželovi.

  • At se vrati k mamince. Je to rozmazlenej spratek, co nevi, co ma doma za poklad. Popravde jako lasko to vazne nezni. Zdas se byt nestastna a jemu je to absolutne fuk. Rika se to sice jednodusejc nez dela, ale ja byt na tvem miste, poslu ho k jeho drahe matce, at si ho klidne necha. Mozna mu to i dojde a zacne si vazit toho, co ma. Pokud ne, neni o co stat. A jestli ti pak bude chtit sebrat dite... soud rozhoduje vzdy pro matku, pokud ma kde bydlet, o dite se dobre stara a ma ho za co zivit. Pokud se s nim jen trapis, posli ho pryc. Laska cloveka nema nicit. :(

  • Tak přesně tohle mám za sebou, u nás navíc ještě s tím, že mě začal mlátit... starala jsem se, u porodu hádka - moje mamka podepisovala doklady, že chce zachránit mě, jakožto dceru, on že dítě... tak vážný ten porod byl. Já odrodila, týden zůstala na JIP, a nic si nepamatuju..a on? dávno slavil s kamarády, že má dceru. Na návštěvu do porodnice přišel jen jednou a to pro RL dítěte,aby mohl vyřídit porodné - které pak taky sám sebral a utratil... Nakonec se od nás naštěstí odstěhoval..díky bohu si našel jinou. Jak já byla ráda... uplně vím, jak se cítíš. Buď silná, a pošli ho zpátky k mamince. Stejně si platíš všechno sama...jak to tak čtu, takže to zvládneš i bez něj a ve větší pohodě a klidu. Stejně jsi sama, on tě má jako zaopatřovací ústav... Dá se to zvládnout, není to procházka růžovou zahradou, ale za klid a pohodu to stojí - to mi věř.
    K tomu dítěti - třeba bude bojovat, ale pokud se nestará ted, a ani pomalu neví jak dítě pochovat, tak k prckovi nemá ani žádný vztah. Nebude ho to bavit... říkám zase z vlastní zkušenosti. Soud rozhoduje ve prospěch matky - pokud žije spořádaně, není alkhololička apod. Také mám dceru ve své péči.
    Držím palečky a pak napiš jak jsi dopadla :D

  • Ahojky, já vím, že je to těžké, ale holky mají pravdu :-( Já, když mě přítel takhle štve, taky pořád jezdí na víkendy domů..., tak se o něho prostě nestarám, neperu, nežehlím, nevařím... No, ale dojde mu to vždycky jen na chvíli :-( Držím Ti palečky, ať se správně rozhodneš. Uvidíš, že pokud se tvůj chlap nevzpamatuje, tak určitě bude někdo daleko lepší, kdo tě bude milovat. Chlapů na světě běhá... :-)

  • lulatko3.12.2011 10:43

    Spousta věcí, se kterými souhlasím, zde již padlo. Úpřimně řečeno, nedávám velkou perspektivu vztahům, kde se dva několikrát rozešli a zase sešli... Jsem schopna pochopit to jednou, každý může udělat chybu, nebo si záhy uvědomit, že rozchod byl vlastně blbost. Ale dávat si pauzy několikrát... nevím. O to horší je to teď, když již máte dítě - ten největší závazek, který vztah může přinést - a už nejde jen tak "dát si pauzu". Problémy, nebo neschopnost či nevoli je řešit, které jste tenkrát "řešili" oněma "pauzama", totiž teď vyplouvají na povrch. Přítel si v Tobě našel náhradní maminku. Byl k tomu nakonec veden celý život, přijde mu normální, že mu někdo zabezpečoval full-service, proto není s to pochopit, co Ti jako vadí. A obavám se, že to nepochopí ani pod vyhrůžkou rozchodu. Nakonec, byl by jenom jeden z dalších a neměl by důvod se nedomnívat, že za ním přece jen nakonec zas nepřijdeš. Holka, jsi miliónová, zaslouží si Tě daleko lepší chlap, jak jsem četla, dokonce se Ti taková možnost nabízí. Seber sílu a zabal to, nenič život sobě a své dceři kvůli někomu, kdo o vás evidentně nestojí. :( Dcera Ti nic vyčítat nebude - nepochybuji o tom, že by dcera musela vyrůstat bez táty, třeba je za rohem někdo, kdo by vás bral všemi deseti a ještě si vás vážil! Netrap se představami, jak by si Tvůj přítel našel jinou a choval se k ní hezky, jako třeba kdysi k Tobě.... hahaha - možná tak prvních pár měsíců, dokud by na ni musel zapůsobit, pak by i ten vztah sjel do kolejí, v jakých je ten váš... tím si můžeš být jista! Na Tvém místě bych se přítele zeptala jednu jedinou otázku, a sic, proč s Tebou vlastně pořád je. Odpověď, že Tě miluje, neberu: nakecat se dá leccos a když někdo někoho opravdu miluje a záleží mu na něm, chová se k němu jinak, než jak předvádí dotyčný.

  • full.avl3.12.2011 11:14

    Promiň ale ten chlap je DEBIL !! no to snad nee takový chlapi by si neměli pořizovat rodinu vůbec, já bych mu řekla že ať se už nevarcí, že bez něj Ti bude líp. Podle toho co čtu, je to jak kdyby tys doma měla jen hotel aby se on vyspal nažral a zase jel pryč. Vše děláš sama, jako kdyby tam nebyl. tak ať jde, však tobě se uleví a budeš na tom stejně, když vše kolem a kolem děláš sama.

  • neee diskuzi! dyt by ji vynadal, ze si tu stezuje jakymsi zenskym, to by mela doma peklo! jen mu prednest vztah tak jak to vidi ona, takhle bez emoci jako to tady my cteme..

  • Já myslím, že tvoje mamka má pravdu... :-(

  • Hodnotit je těžké, to by sem musel napsat i Tvůj chlap. Z toho co píšeš, to nemáš snadné. Já mám taky chlapa co domácím pracem moc nedá, ale po sobě uklízí a hodně pomáhá s dětmi - což je neskutečná úleva. Co si počkat, když bude v dobré náladě, odpočatej a zavést rozhovor. Zkusit mu dát ještě šanci. Domluvit se, že on bude např. připravovat dřevo na zátop a topit, když bude doma - to podle mě nepatří do ženských prací. A pokud bude doma, nepodlehnout a prostě nejít zatopit. Zahrát to na city - že si prostě slabá ženská a potřebuješ pomoct. Pokud se nedohodnete, zvážit zda by neměl skutečně odejít.

  • Verousek893.12.2011 10:23

    Je to blbec, za tohle může jeho maminka, která synáčka rozmazlila a obskakovala ho, ale je dospělý a má si uvědomit, že dospělý má i své povinnosti a to jeho chování opravdu není normální. Je rozmazlený a líný. Tvoje mamka má pravdu, takový člověk se nezmění. To jak bude reagovat tvoje dcera nezjistíš, ale z tohoto vztahu rychle uteč. Já nechci, aby to vyznělo ošklivě, ale když já bych věděla, jaký ten člověk je, že si všechno v životě musím dělat sama a on se jen veze, tak bych ho opustila už dávno a rozhodně bych s ním rodinu mít nechtěla.

  • ahoj, já jsem ten tvůj příběh ani celý nepřečetla- stačilo mi pár vět a měla jsem dost.... vyhoď takového rozmazleného fracka, je to děs !!!!!!!!!!!!! tvoje mamka má pravdu a samotné s mimi ti bude líp. jezdí opravdu za maminkou, nebo má milenku? jestli jezdí za miminkou, tak je to takový ten klasický mamánek a takoví chlapi jsou nejhorší. buď silná a pevné nervy přeju.

  • Co mu zkusit dát přečíst tuhle diskuzi? Co by to s ním udělalo? Zamyslel by se, nebo by se nepoznal?

  • Já mám na tebe otázku.
    Proč s ním jsi? Mimo dcery.

  • Přečti si knížku Proč muži milují potvory.
    Mrkni třeba na ulozto.cz

  • liiida3.12.2011 16:31

    urcite holky, co tu psali maji pravdu...radsi odejit, nez nicit zivot nejen sobe, ale i diteti. Ano, on je debil a rozmlazlenej fracek, ktery si te nevazi. a vis proc? jo, je to i vychovou jeho matky, ale je to bohuzel i tvoje blbost, ze te ma jistou. Promin, ale jak pises, ze starat se takhle o svyho chlapa je klasika a dela to kazda zenska, tak to se ohromne pletes. Vsechno ma svy meze a ty si ze sebe sama udelala hloupou sluzku. Nejhorsi je, ze jste si na to oba zvykli, ale ted na to krute doplacis. Jak uz tu bylo zmineno - bud se musi nastolit kompromis a jasny zmeny oproti driverjsku nebo konec! Nedelej, ze sebe uz husicku, mas svoji cenu a hrdost, kterou ten tvuj milovanej uz nevidi...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist