Problém s otěhotněním

Otázku položila: Anonymní uživatelka #397253 19.12.2018 11:20

Dobrý den,

chci se zeptat máte někdo zkušenost s Kontryhelovaným čajem? Pila sem ho v listopadu od začátku MS do ovulce podle ovulačních testu a nepřišla mi MS když jsem si zkoušela TT tak mi nevyšel ale bolí mě prsa a mám nateklé........máte nějaký rady a zkušenosti s otěhotněním a tak. Budu ráda za každou pomoc. Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kontryhel nemá s početím nic společného,je to bylinka co léčí třeba bolestivou MS,silné dlouhé krvácení,může odsouvat anebo i přímo blokovat ovulaci.

  • Pise se kontryhelovy ;)
    Jinak si myslim ze je to spis bylinka na upravu cyklu.

  • Já pila kontryhelovy čaj na srovnání cyklu. Ale určitě jsem nečekala do ovulace. Pila jsem ho do půli cyklu a pak přestala. Po třech měsících se mi cyklus srovnal s ovulaci mívala pravidelnejsi a snad díky tomu otěhotněla;-)

  • S kontryhelem nemám moc dobrou zkušenost. Když jsem pila čaj, úplně mi rozhodil jinak pravidelný cyklus. Nevím, je to bylina a na každého to může asi působit jinak. Taky mám problém s otěhotněním a zkusila jsem už kde co a pořád nic :-( Takže nebudu dobrý rádce.

  • Já mám tedy velice dobrou zkušenost. Půl roku jsme se prakticky zbitečně snažili o mimčo, ale měla jsem anovulační cykly (podle BT i testů). Pak jsem si na základě jednoho článku koupila tento čaj (pila jsem ho od začátku MS +-13 dnů, 1x denně). Nejen, že se objevila ovulace, ale dokonce se i zadařilo. TT mi ale vyšel pozitivní až po delším zpoždění MS (zkoušela jsem ho v den MS a pak za 2 dny a první byl negativní, druhý se slabonkým duchem). Žádné vedlejší účinky jsem při pití nepozorovala, ale jak už je psáno v předchozích příspěvcích- Je to bylinka a každý na ní může reagovat úplně jinak. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist