Problém s MS

Otázku položila: Anonymní uživatelka #423444 5.2.2020 15:46

Ahoj , mám 3 den MS ale zítra mám prožít romantický večer s prítelem....co mám delat abych minimálne na jeden deň nemnela MS ???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja si nejak nemuzu pomoct...nerikejte mi ze zena ci slecna ktera je uz dost stará na to aby mela romanticke vecery s pritelem nevi ze menstruaci nelze ,, vypnout,, ci ze dne na den ukončit.. A to to nemyslim jako vylozene nejakou popichovaci narazku ale spis jako vec kterou nechapu 8-o.

  • Menstruace se asi jen tak nezbavíš, pokud Ti trvá obvykle déle než ty tři dny. Takže je několik možností, jak se psalo už výše: 1) uděláte si hezký večer bez sexu 2) budete mít sex pri ms, některým pánům a ženám to nevadí :-) 3) odsunete termín společného vecera 4) existuje něco jako toto https://www.kondomshop.cz/eroticke-pomucky-sexshop/joydivision-soft-tampons, můžete se s tím pomilovat i při menstruaci a měli by mít v sexshopech :-)

  • Trochu nechápu proč MS je problém u romantického večera? Pokud míváš bolesti, tak jistě víš, co na tebe platí, aby jsi je pokud možno zmírnila. Pokud je to možné, tak bych se s přítelem domluvila na posunutí tohoto večera a narovinu bych mu řekla, že ti není nyní moc dobře, zda to můžete odložit, že by jsis váš společný večer ráda užila, když ti bude lépe. Myslím, že chápavý partner toto pochopí úplně v klidu. Určitě je lepší si večer užít dle obou, než se trápit bolestí a pokud je myšleno také to, že nebudete mít sex, pak buďto, mít krásný romantický večer bez sexu. Můžeš potěšit partnera ty, a nebo jak jsem psala termín této krásné chvíle posunout. Držím palce. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 510 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist