Problém při sexu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #183630 4.1.2019 20:32

Dobrý den mám menší dotaz,je mi 15 a nedávno mě můj přítel odpanil,kdykoliv do mě vsune tak mě to trochu zabolí.Máme nechráněný sex a já už dva měsíce nedostala menstruaci.
Co mám dělat?
Popřípadě děkuji předem za odpověď.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • WojKa4.1.2019 20:40

    Tohle už je fakt snad sranda. Už se tu opakuje příliš mnoho takhle stupidních dotazů. Snad víš v patnácti, že když provozuješ nechráněný sex, tak máš velikou pravděpodobnost otěhotnění. Ale to tu nemusím uvádět. Přestaň trollit a jdi si koupit kondomy, protože takoví lidé by se neměli množit.

  • buccaneerka24.1.2019 20:55

    V první řadě se asi pořádně vyfackat. A potom pokračovat, jak píšou holky.

  • Udelat si tehotensky test a doufat, ze bude negativni. Soulozit bez ochrany je nejlepší způsob jak otěhotnět.
    Pro příště použít alespoň kondom, který obsahuje lubrikant a bude to líp klouzat. Na sucho to drhne.

  • Opravdu jsou ty dnešní 15cti létě holky, s prominutím, tak hloupé? Neřeknu v době před 30ti lety, ale v dnešní době, kdy ty i formace o sexu a ochraně jsou všude dostupné? Pokud máš dost rozumu na to mít pohlavní styk, tak musíš mít i dost rozumu na to, aby ses chránila proti početí, takže si vygoogli slovo KONDOM:-)

  • wirna5.1.2019 7:51

    Jak píše Wojka. Spíš bych řekla, že se někdo hodně nudí a jen čeka jak kdo bude reagovat. Tyto stupidní dotazy jsou tu až moc často.
    Nebo hůř - dnešní puberťaci jsou takhle moc vygumovani, se máme ještě nač těšit.8-o

  • Risu4.1.2019 20:44

    Dostat rozum? Naklus do drogerky nebo lekarny pro tehu test a modli se, aby nebyl pozitini. Zaroven si rovnou kup kondomy (kdyby byl nahodou negativni)...

  • Ahoj,tři věci,pokud chceš mít s přítelem sex bez ochrany,tak ať má znalost poznat,kdy spermie mají už pomalu vylézt ven,aby je v čas vystříkl NA tebe a ne DO tebe,takhle to děláme já se svým přítelem. Další věc,k příznakům těhotenství patří pravidelné nevolnosti,samozřejmě si raději stejně ten těhotenský test udělej,jak tady píše jedna paní a poslední věc,holky v tomhle věku měsíčky ještě mohou být přerušované,i když si nějakou dobu je měla pravidelné. Mě se to stává ještě často. Takže se uklidni a neměj hned strach,ale pokud tedy test bude negativní,dej na mé rady,pokud tvůj přítel nedokáže rozeznat,kdy má vyvrcholit,raději používejte kondom. Hormony(antikoncepce) nemusí být pro ženské tělo bezpečné,já kdybych si dávala hormony,riskovala bych po své matce trombozu. Buďte už hlavně opatrní pro příště. ;-)

  • horkou vanu a opit se vinem

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 704 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist