Problém..!!

Otázku položila: Bývalá uživatelka #41689 12.7.2012 0:43

Dobrý den mám problém a potřebuji na něj slyšet odpověď..Můj problém tedy zní: Antikoncepci beru již rok a zrovna minulý týden se mi stala nepříjemná věc v neděli jsem si vzala poslední prášek své antikoncepce a v pondělí,úterý a středu jsem si antikoncepci zapomněla vzít ale v pondělí jsem měla nechráněný pohlavní styk se svým partnerem a ve středu ráno jsem začala menstruovat ale menstruace se měla dostavit až v pátek ale jak jsem si zapomněla vzít prášek v pondělí a úterý tak se cyklus dostavil dříve ale menstruovala jsem jen dva dny a po dvou dnech jsem menstruovat přestala a tak jsem si nové platíčko antikoncepce začala brát nově od toho dne před začátkem menstruace a to od úterý...Potřebuji radu zda jsem udělala správně když jsem si antikoncepci začala brát takto jinak a ještě by mě zajímalo proč je možné že jsem měla menstruaci jen pouhé dva dny což se mi v minulosti nikdy nestalo..? Předem děkuji za odpověď..:-(

Odpovědi správkyň témat

  • Taky to úplně nechápu. rozepiš nám přesně dny, kdy jsi HA brala i nebrala. Takhle to vypadá, žes to skopala jak jen jsi mohla. Měla jsi udělat klasickou 7-mi denní pauzu a nebyl by to problém.
    Jinak jeslti jsi začala brát nové platíčko den před MS, tak samozřejmě hormony délku MS zkrátí. Ale vůbec se neorientuju v tom, kolik dní jsi prášky vlastně nebrala, takže ti nepovím, jestli nemůžeš být těhu z toho nechráněného styku.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 540 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist