Příšerně dlouho jsem neměla menstruaci, test byl negativní

Otázku položila: Anonymní uživatelka #320117 22.3.2017 22:42

Ahoj, když se mi zpozdila menstruace, zkusila jsem jeden večer si udělat těhotenský test. Vyšel negativní. Druhý den ráno jsem zkusila druhý, opět negativní. Psala jsem sem už před tím a jedna paní mi psala, že menstruaci taky neměla 14 dní, že je to v pořádku, a že za to nejspíš může stres. To jsem si taky myslela, protože bývám často vystresovaná a během doby, kdy jsem to měla dostat, jsem byla celý týden nemocná. Tak jsem si četla články o tom a bylo tam zmíněné, že je možné, že nám prostě menstruace jednou vynechá. Ale už je 22. a já bych ji měla mít 20. Už tedy nevím, co se děje. Co mám prosím dělat? Mám osmnáct, s přítelem jsem ještě nespala, jenom jsme si většinou dělali dobře v podobě hrátek, ale i přesto jsem zkoušela dva testy a neměla bych být těhotná. Co by se mohlo dít? Jsem z toho celkem nesvá, když nevím, co se děje.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ivcule122.3.2017 22:48

    Já bych se objednala na gynekologii. Nebo je nějaký důvod, proč tam nechceš?

  • Ahojky pokud uz to trva 2-3 mesice tak bych zasla k dr. Co prsa nemas pocit ze se ti nalevaji popripade ze prosakuje mleko??? Pred par lety se mi stalo neco podobneho a mohla za to vysoka hladina prolaktinu. Ale to zjisti jen dr z krve.

  • souhlasím s holkama, že gynekologie by byla dobrým řešením.
    druhou věcí je, že dělat test večer a hnedka ráno není ideální a měla by tam být pauza aspon pár dní.

  • Bez na gyndu. Jinak ja ms nemela v tom věku treba i 3 měsíce pak pul roku pravidelně pak třeba zase 2 měsíce nic a tak pořád . Ted mi je 23 mam 2 letého syna a na porad takova všelijaká . Takze můžeš mit jen takove výkyvy .

  • Rebeca27.3.2017 12:43

    Nemusí to nic být, ale taky může, takže pro jistotu bych zašla k lékaři. Kamarádce jednou menstruace vynechala na půl roku a nikdo z doktorů nevěděl, čím to je, protože všechny testy dopadly v pořádku, tak jí doporučili čekat. Evidentně se to tedy stát může, ale je lepší mít jistotu v tom, že odborník napřed vyloučí případné komplikace. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 704 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist