Prirozena antikoncepce s cyclotestom

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42933 23.3.2011 0:17

Ženy, které se rozhodly pro přirozenou ochranu, vyjadřují již po krátkém čase docela nový, jaksi ženštější pocit z vnímání svého těla, co se nedá ničím nahradit. Navíc, z mnoha zkušeností, vymizí již po krátké době typické vedlejší účinky hormonálních ochranných metod, jako jsou bolesti hlavy, kolísání nálad, ovlivnění pociťování rozkoše, útoky vlčího hladu a přibírání na váze.

V literatuře se široce používá pojem 28-denní-cyklus, který též též často používají gynekologové.
Odchylující se délky cyklu jsou mnohými ženami pokládány za nenormální. Ženy, které se hormonálně chrání, věří rovněž tomu, že mají 28-denní cyklus, avšak nejedná se pak již o žádný přirozený cyklus, nýbrž o procesy řízené použitými hormony. Jen okolo 13% všech přirozených cyklů má délku 28-dní. Obecně se vyskytují spíše delší než kratší cykly. Proto je kalendarní metoda velmi neistá. Zatím co symptotermální metoda poskytuje dvojitou kontrolu: symptomů a telesné teploty.

Přirozená antikoncepce - symptotermální metoda - Vám poskytne schopnost vnímat své tělo, cíleně užívat a žít v souladu se sebou a svým tělem. Pozorováním svých příznaků se naučíte poznávat svůj osobní přirozený cyklus, a tak i menší zdravotní změny snáze postřehnete.

Dnes už existujé přístroje, které se více než 20 let osvědčili na evropském trhu - ženy v Itálii, Rakousku, Německu a Švýcarsku znají a oceňují malý, šikovný přístroj jako spolehlivého každodenního pomocníka v milostném životě - cyclotest 2 plus. Ženy, jež si svůj milostný život chtějí užívat přirozeně a samy o něm rozhodovat, tak v cyclotestu 2 plus nacházejí výrobek označený experty jako bezpečný.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist