Případné těhotenství?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44392 29.5.2011 19:06

Ahoj holky, chci se zeptat nebo spíš mi jde o názor. V lednu jsem prodělala mimoděložní těhu. Bazální teplotu neměřím. S přítelem se opět naplno snažíme. Od minulé středy mě z ničeho nic začalo bolet břicho, mám ho takové nafouklé...měla jsem i takovej ten pocit na zvracení, hlavně po jídle - během dne. A právě tenhle pocit jsem měla i začátkem roku. Test jsem si dělala, ale byl negativní. A zajímalo by mě jestli by bylo možné, abych případnou bolest břicha přikládala k možnému těhotenství? Možná testuju brzo po cca. po 14 dnech. Snad si nebudete klepat na čelo nad mou otázkou :o). Děkuji předem za případné odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj no možné to asi je, u každé se těhu projevuje jinak. A test můžeš mít pozitivní nejdříve po cca 10 dnech od případného oplodnění a myslím, že do 20ti dnů by se už těhu mělo ukázat. Zkus to tedy ještě třeba za 2 dny, ale záleží, jaký máš test. Anebo nejjistější budeš mít, když si zajdeš na krev, pokud ti ms nepřijde.

  • Já jsem testovala v den zpožděné menstruace a měla jsem na mama testu ducha. A jsem těhu. A taky mě bolelo břicho, jako před menzesem. Podle mě, kdyby jsi byla těhu, tak by jsi měla aspoň toho ducha

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 554 odpovědí a 409 732 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist