Přijde mi, že muj život za nic nestojí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #77884 26.10.2012 21:20

Už nevím co mám dělat, můj život je jedna velká nuda. Jsem strašně nešťastná z toho, že už v 15ti letech mě muj život nebaví, co budu dělat až budu starší fakt nevim. Přijde mi že bud jen spím nebo chodím do školy. Ještě k tomu všechny moje kámošky si našli kluka a já jako jediná jsem sama, takže se už nemužu ani na nikoho spolehnout, všechno co jim řeknu, tak to většinou řeknou i svým klukům. Když si stěžuju že na mě nemají už tolik času tak mi akorát řeknou že tomu nerozumím, že prý ani nevim co je láska když jsem jí ještě nezažila. Strašně moc bych si chtěla svuj život oživit láskou ale nejde mi to. Když už někdo má o mě zájem tak nemám zájem já nebo naopak. Občas si i říkám, že nebudu mít v životě nikdy štěstí a že nemá cenu žít:(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jojo, určitě potřebuješ nějaké koníčky, kroužky, tam poznáš spoustu nových lidí, třeba i nové kamarády bez kluků, nebo i nějakého toho kluka... Já nevím, že dneska všichni řeší jen kluky a kluky a kluky... A kdo ho nemá, ten nic neví a je mimo. No mě je skoro 18 a kluka jsem si našla v 16. U nás holky randily už o doooost dřív, ale mě to bylo v celku fuk, přišlo mi hloupý s někým chodit jen abych byla in, aby mě braly. Čekala jsem na svýho prince. :-) A on nezklamal a přišel, no nebyla to taková pohádka, musela jsem ho trochu nakopnout. Ale jde o to, že jsem nechtěla s někým chodit jen proto, abych s někým chodila. Přišlo mi to zbytečný takhle ztrácet čas, když se stejně nakonec rozejdeme, protože první lásky prý nevydrží. No ta moje už drží rok a půl, což je myslím pěkné :) a doufám že vydrží navěky. :-D Vybírala jsem pěčlivě. Prostě...řeknu ti to takto: Neztrácej čas s klukama, jen proto abys byla IN, abys nějakého měla, protože ostatní mají. Zkus být šťastná sama se sebou! Tvoje štěstí přece nemusí záviset na někom jiném, musíš být šťastná uvnitř sebe, taková jaká jsi, jen sama o sobě. Víš co se stane až se s tím klukem rozejdeš? Bude to na sebevraždu, protože tvé štěstí odejde a ty nebudeš mít proč žít, ale to je dost blbý ne? Musíš mít něco čeho se chytíš, aby ses vzpamatovala, nauč se být šťastná uvnitř sebe a kluk pak dojde sám. Omlouvám se, že jsem to napsala asi dost složitě a dlouze, ale nějak mi to nešlo dost dobře vyjádřit. :-) Hodně štěstí!!!

  • Podle mě jsi znuděná a ne nešťastná. Co takhle pomoct víc mámě s domácností, najít si nové koníčky, víc se učit a uklízet si pokoj, začít sportovat, učit se nový cizí jazyk, umýt babičce okna, naučit se háčkovat, namalovat si obraz, věnovat se více mladším sourozencům, máš-li nějaké, jít venčit pejsky do útulku nebo pomáhat někam jinam... Co mají ti kluci asi vidět zajímavého na otrávené princezně, kterou zajímá akorát tlachat s kámoškama? Co je na tobě zajimavého, čím bys někoho mohla přitahovat? Zkus si na to odpovědět a jistě najdeš řešení ;-) hodně štěstí!

  • Jestli jde o tu lásku, já se třeba s přítelem poznala na xchatu, prostě klasicky jsem chatovala jako mladá holka a nijak jsem to nebrala vážně. Pak jsem jednou spala u kámošky a ta se mě ptala, jestli nemám někoho, kdo je z blízka a mohl by přijet. A já jsem ji řekla, no jedině ten (můj nynější přítel), a ona mu napsala a hned mu začala vykládat jak mu dám pusu a všechno a já ji hned říkala, si normální, takovému hnusákovi pusu dávat nebudu atp. Nakonec jsme se sešli a jsme spolu už 4 a půl roku a co z toho chci vyvodit? Na fotkách člověk vypadá úplně jinak než ve skutečnosti, na fotce vypadal jako hnusák, když jsme se potkali tváří v tvář byl pěkný a měl charisma :)
    Možná bych to zkusila touto cestou nebo třeba zkusila hledat ve starších vodách, neříkám o 10-15 let, ale třeba 3,4,5. Nemusíš hledat někoho, koho znáš, poznej někoho na nějaké párty, popř. chat, jako já (i když není to to nejbezpečnější řešení, ale mi to vyšlo). Musíš se snažit a né sedět doma.
    Najdi si nějaké koníčky, ať se nenudíš a máš nějakou náplň dne. Jen tak přemýšlím, když v devítce nebo v prváku jsi buď ve škole, učíš se nebo spíš, co pak budeš dělat na vysoké škole.
    Přeju hodně štěstí, a třeba tomu nechej volný průběh ;)

  • V tom věku jsem měla taky takové pocity, a čím jsem starší, je to lepší, žiju si víc svůj život, jsem šťastnější,... období školy mě taky moc nebavilo a studovala jsem dlouho, ale jak jsem začla chodit do práce, měla jsem víc času na sebe, koníčky a tak. A tím i poznáš nové lidi a nové přátelé. Takže neházej flintu do žita! Já se třeba učím neřešit to co řeší lidi na mě, být sebevědomější prostě a tím jsem štastnější. A neboj, nemusíš brát hned prvního kluka, který se namane, jasně že se ti musí líbit! To přijde, hlavně to moc neřešit. :-)

  • Taky jsem se tak cítila. Pak jsem si pořídila pejska a ten mi obrátil život vzhůru nohama. Předtím se všechno točilo kolem mně - já si připadala znuděná, odstrčená, ten chudáček. Nyní se všechno točí kolem toho mazlíčka a jsem neskutečně šťastná.:-)

  • Moc dobře vím, jak se cítíš! Mě je 23 let a také mě přijde, že mě život nebaví. Jsem bez práce, nemám přítele. Práci hledám, nedaří se. Chtěla bych miminko, ale není s kým.
    Poradím Ti, co mě radí ostatní a to, že to přijde, dej tomu čas (já osobně tomu nevěřím).
    Hlavu vzhůru a drž se!! ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 564 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist