Přibírání v těhu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25351 25.3.2011 19:39

Ahoj holky, včera jsem si stoupla na váhu a začínám mít strach, že z těch dobrot jsem dosud v šestém měsíci hooodně přibrala. Mám 10 kg navrch v těhu a ještě před těhu cca 7 kg vlivem hormonů. Můžete mi prosím napsat, kolik se v průměru přibírá od 26 tt a poradit, zda je možné pohybem a stravou už dál nepřibírat na nežádoucích místech ? Dííííky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • marleen je to hodně individuální, to ti nikdo neřekne, kolik by se mělo přibrat v 26 tt. Já jsem 21 tt. a počítám, že mám celkem od zač. těhu tak 5-6 kilo navrch ( vzhledem k minulé poradně ). A ani neovlivníš kde přibíráš. Já třeba u prvního těhu přirala 16 kilo - a to sem začla pořádně přibírat až od konce druhého trimestru. teď už přibírám celkem dost od samého začátku.

  • Ahojky, já jsem u obou těhotenství taky hodně přibrala, u každého 22kg. Dá se to dát dolů, ale musím cvičit. To, že to jde kojením samo to u mě nějak nefunguje. Už v těhotenství jsem jedla hodně zeleniny, nepřejídala se, sladké jsem vůbec nejedla, protože mi nechutnalo, po šesté hodině už jsem vůbec nejedla a stejně mi ta váha vyskočila hodně nahoru. Je to hodně individuální, některá maminka za celé těhotenství přibere jen 8kg (jako třeba moje švagrová) a některá 3x tolik. Častokrát se to ani ovlivnit moc nedá. Já, být tebou, bych se tou váhou teď tolik nezabývala, snaž se nepřejídat, hodně pij a nejez pozdě večer, počkej až porodíš, třeba ti ta kila půjdou sama dolů a když ne, tak to chce chodit alespoň na delší svižné procházky. Užívej si těhotenství a váhu teď neřeš :-)

  • markeetka25.3.2011 20:00

    musím souhlasit s pajjou je to individuální.já jsem do šestého měsíce přibrala 12 kilo a pak už jen každý měsíc po 1 kile.každá z nás by jsi přála nepřibírat tam kde nechce ale bohužel to neovlivníme ale neboj až se prcek narodí tak kila půjdou sami dolů ani nebudeš vědět jak.aspon já to tak mám.jsem 4,5 měsíce po porodu a už mám jen 3 kila nahoře než jsem měla před těhu.

  • já třeba nejvíc přibrala v 8 a 9 měsíci šílenost.. ale tak snad to dáme brzy dolu:-)

  • Ahoj, já jsem 30tt a zatím žádné větší přibírání necítíím, krom bříška zatím nepřibylo nic. Tak uvidíme, co ještě naberu...
    Je to hodně individuální a pokud k tomu prostě budeš mít sklony, tak to neovlivníš..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist