Přibírání po vysazení ANT.?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33108 23.7.2011 8:50

Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenost, že po vysazení antikoncepce přiberete? Vysadila jsem pilulky před měsícem a od té doby přibrala tak, že to je opravdu vidět, snad i nějakých 7 kilo, je to normální?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Když jsem HA začala brát, taky jsem se bála, že přiberu apod. Chtěla jsem to ale brát kvůli antikoncepčním účinkům a hlavně také kvůli pleti, děsně trpím na akné. Nepřibrala jsem ani deko. Naopak jsem vůbec neměla na jídlo chuť a ještě jsem 3kg zhubla.
    Před 4 cykly jsem HA přestala brát. Cítím se bez ní o 1000% lépe, ve všech směrech. Opět jsem se bála, že přiberu. Ale ani deko navíc, a to se v jídle rozhodně neomezuju. Ale po 2. cyklu se mi zhoršila pleť, docela brutálně.
    Tak jde o to, jakou HA bereš a jak to tvoje tělo zvládá. Je to hrozně individuální.

  • také jsem po vysazení HA hodně přibrala..nevím kolik přesně..taky se přidalo hodně silné akné a pak mi zjistil Mudr. vysokou hladinu testosteronu..

  • zvláštn já tehdy, co jsem vysadila, zhubla, pak jsem začala brát znovu a zvětšila jsem mi trošku prsa:( ale vysazovat kvůli tomu nebudu.. možná ta změna, tak bacha na sladké! :D

  • petulinkaa1323.7.2011 11:40

    To znam,po vysazeni antikoncepce jsem pribrala 30kg behem priblizne 5 mesicu,nakonec mi zjistili PCOS což k tomu bohuze patrilo :-(((

  • Ahojky, já jsem také po vysazení přibrala cca 10 kg za půl roku.Začala jsem cvičit a vyřadila z jídelníčku sladké.Ale podařilo se mi jen zpevnit tělo, váha nešla dolů :-( Holt hormony jsou hormony :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist