Pribirani po antikoncepci :)

Otázku položila: Anonymní uživatelka #372493 4.5.2017 22:03

Dobry den,mam dotaz :)
Vazne se pribira po kazde antikoncepci? ...a nebo je take moznost brat antikoncepci po ktere se nepribere na vaze? ....A jaky vliv ma antikoncepce na plet u cloveka,ktery trpi akne :) ...dekuji za vsechny odpovedi :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já beru antikoncepci už 2 rok po porodu a kojení a vždy mi po ní vyrostli o 2 čísla prsa, jinak jsem nepribrala.A s akné bojují i v 25 letech Ikdyz beru antikoncepci přímo na akné ..

  • Já beru HA něco málo přes rok, už mám 3. Při braní těch prvních dvou jsem přibrala 7 kg za rok, ale byla jsem i nemocná a nemohla se vůbec hýbat, to udělalo taky svý. Prsa se mi zvětšily, ale možná ještě furt rostli, přece jenom je mi 18. A na akné mi to pomohlo, postupně mi paní doktorka dává slabší. Na tý co mám teď už možná zůstanu, pokud mi bude vyhovovat. Někdo přibere, někdo ne, někdo po nějaký přibere, někdo ne. Tohle se bohužel jednoznačně říct nedá. Ale můžeš se s gynekologem poradit, mě se třeba paní doktorka ptala, jestli vadí, když trochu přiberu a podle toho vybírala HA (a taky aby byla na akné).

  • Kamkri5.5.2017 7:15

    Ahoj, já jsem nikdy po antikoncepci nepřibrala ani deko. Prsa se nepatrně zvětšila (byla jakoby trochu plnější) a akné se zlepšilo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist