Přibírání po HA

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45873 29.9.2011 18:49

Ahoj,
snad už tady takových dotazů moc nebylo, trochu jsem hledala a přímou odpověď nenašla. :)

HA beru už od srpna minulého roku a do té doby jsem sice nebyla vychrtlá jako třeba baletky, ale se svoji postavou jsem byla spokojená a nikde nic nepřebývalo ani neubývalo. Zhruba od října 2010 jsem ale začala přibírat, a spolu s tím se mi zvětšila prsa, což jsem brala jako pozitivum... ale tloustnu pořád, a to v podstatě jen v pár partiích; nejvíce jsem přibrala přes boky, ale spíše vzadu - takové ty špeky, které jdou trčí z kalhot, nemůžu nosit úplá trička ani šaty... břicho je ok a z profilu vypadám úplně štíhle. Chodím aspoň 3x týdně běhat (zhruba 30 minut vždycky), nejím téměř žádné sladkosti, až na čtvereček čokolády nebo nějakou tyčinku... jím na svačinu ve škole ovoce a nějaký celozrný chleba s lučinou a sýrem, odpoledne zeleninu, jogurt, atd. Nezdá se mi, že bych ve svém věku (16) měla nějaký nezdravý návyk a po dlouhém přemýšlení jsem došla k závěru, že prostě tloustnu z HA. Samozřejmě v tom mohou mít prsty geny, ale celou rodinu mám naprosto štíhlou a mám hubené ruce, nohy, i hrudník až po boky (kousek nad pas).
Mám teď taneční a je neskutečně těžké najít šaty, které by nezvýrazňovaly boky. Vlastně je to nemožné. :/
Uvažuji o změně značky, jen se bojím, abych třeba netloustla ještě víc. Je teoreticky možné, že mám pravdu a má v tom prsty HA?

Díky za odpověď, trochu jsem se rozepsala, abych vám to přiblížila. ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Určitě to může být z HA, ale jde spíš o to, že se zadržuje voda v těle, ne, že bys tloustla. A jak popisuješ, myslím, že máš ještě pěknou postavu, je na světě plno holek, co mají špíček na břiše a šaty najdou, nesmíš to tak řešit, každá jsme nějaká. Zks říct gynekologovi, třeba Ti k tomu řekne víc, čím je to způsobeno.

  • Tobě je 16? V tom případě se rýsuješ do ženské ;)

  • Já po HA začla otékat, začla jsem si připadat jak cvalík a prsa mi vzhledem ke zbytku jako výhoda nepřišla... Navíc jsem začla mít zvýšenou chuť k jídlu, až jsem si začla připadat jako nadějná bulimička :-)...najít viníka rozhodně nebylo složité ;-) Takže podle mě ano, můžeš nepatrně přibrat kvůli antikoncepci, většinou to bývá právě v důsledku zvýšené chuti k jídlu...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 239 otázek, kterým se dostalo 271 633 odpovědí a 409 762 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist