Přibírání

Otázku položila: Anonymní uživatelka #411397 16.9.2020 23:17

Ahojly prosím o "pomoc" .. za poslední měsíc a půl jsem změnila svůj životní styl.. mám více pohybu, začala jsem hodně jíst zdravější stravu,taky snídat (je mi 22 a teprve teď jsem začala)... Jenže moje tělo asi stávkuje nebo nevím co se děje, začala jsem po obličeji mít šílené akné, nohy obalené celulitidou zepředu i zezadu, břicho jak chlap co chodí denně na x piv .. Vůbec nevím co se stalo, více se v životě cítím spokojená, více chodím mezi lidi, jím úplně jinak než dřív ale tělo to nějak nebere nevím proč.
Během měsíce a půl jsem z velikost S na velikosti L.. Prosím o rady/typy ..domněnky.. čím to je způsobené :( jsem z toho fakt dost nešťastná

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, pohyb i stravu nechej. Jen radim ze zacatku si jidlo zapisovat podle kalorickych tabulek. Ziskas prehled co vlastne jist. Ono ani jist zdrave neznamena vyvazene v pomeru maker (rozumej tuku, sacharidu, bilkovin apod.). Doporucuju si prijem spocitat podle kalkulacky JM Totha. (najdes na netu a je zdarma). Telo muze ze zacatku vyplavovat toxiny. Dulezite je taky dodrzovat pitny rezim.

  • Zdravá strava znamená pre každé telo niečo iné a to platí aj o cvičení. Buď celý ten koncept nesadol alebo si telo najprv vyplavuje toxíny a zvyká na zmenu. Ono keď niekto radikálne zmení životný štýl, telo to môže vcelku šoknúť.

  • A co tak teda jis, nebo jak jsi zmenila tu stravu? Co cvicis? Pijes hodne? Bud jsi pribrala na svalech, nebo me napadlo jestli se spis treba nezavodnujes.

  • Setrvej!!! Jsi ve věku kdy tvoje tělo přestává "rust". Takže se trochu změní. Většímu holek to po te 20tce potká, některou míň jinou víc...taky se mi to stalo. Ono se to zase změní, jen teď vytrvej. Přidej třeba ještě běh nebo kolo. Neboj to pujde ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 198 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist