Přibere se po B12?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #301408 25.12.2015 16:19

Ahoj, můj přítel by chtěl hrozně přibrat cca 5kg protože mu přijde že je vychrtlý a hrozně se mu to nelíbí. Má 190cm a 78kg, což mi nepřijde nějak špatné, ale on by si přál aspoň 82kg, aby si prý mohl připadat jako chlap, protože posiluje a moc se mu to tak prostě nelíbí. No, co nelíbí, je z toho dost špatný. Horší na tom je, že to není tím, že by málo jedl, právě naopak.
Myslíte, že by mu vitamín B12 pomohl? Slyšela jsem, že to jde, ale nejsem si tím tolik jistá. Nebo neznáte alespoň něco, co by mu pomohlo?
Nejsme spolu dýl něž 3 měsíce,což sice není moc, ale prostě se přede mnou bojí vysléct i tričko, přesto, že svaly má. Furt říká, že by se mi nelíbil, že je moc hubený. Což mě opravdu mrzí, protože už nevím jak mu pomoct. Vždycky mu říkám, že není nějak extra hubený, že se mi jeho postava líbí, a že svaly má, že si z toho nemá nic dělat, ale je celkem jasné, že tohle mu nepomůže. Za tu dobu, co se známe, my přijde, že přibral hodně nejen jako celkově, ale taky na svalech, takže jde vidět, že se hrozně snaží, ale nějaké vitamíny nebo tak něco by to stejně asi chtělo. Navíc chodí na kickbox, což je určitě dobré pro jeho zdraví, a že nesedí doma, ale myslím, že aj tam by tu větší váhu potřeboval... Poradíte mi?

  • 25.12.2015 19:30:16 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak říká se to,ale nevím,zda to bude platit i na tvého pritele. Jde i o to,jak se stravuje,zda má dostatek bílkovin atd. Zda má jídelníček vyváženy vzhledem k tělesné aktivitě.

  • Jestli chodí do fitka, proč si nekupuje nějaké protejnové nápoje na růst svalové hmoty. Manžel jeden čas také užíval a je fakt, že pár kilo nabral, ale musí se u toho pravidelně cvičit. Člověk si musí také uvědomit, že každý máme jinou muskulaturu, takže pokud je spíše šlachovitý, bude se mu špatně nabírat svalová hmota, ale zase snadno rýsovat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist