Prevence na mykozy v těhu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31541 8.7.2011 11:22

Ahoj, prosím prosím, poraďte co je účinné na mykozy v těhu aby nebyly tak často? Jsem 2. trimetr. Děkuju moc :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mně při prvním těhu pomáhaly intimní sprchové gely s PH, vyvarovat se plísňovým sýrům. Hlídat si i bazénovou vodu, ale to mi přijde, že je všechno, co určitě víš. K prevenci mě víc nenapadá.

  • Ahoj, já s tím také bojuji už od začátku těhotenství. Také mi bylo doporučeno používat mycí gely pro intimní hygienu, nosit bavlněné spodní prádlo, nic umělého, omezit cukr, což je u mě velký problém - mám chuť na sladké a konzumace zakys. mléčných výrobků, jako je kefír, zákys nebo jogurt activia. Tou jsem se dokonce i "dole" potírala. Taky mi byl doporučen výplach Rosalgin.Bohužel, nic mi nezabírá. U dr. jsem dostala zaváděcí globule, byl tak 14 dní klid a začlo to znovu.Teď mám jiné, tak uvidíme. Byla jsem obeznámena s tím, že mykózou, dokonce opakovanou trpí každá druhá těhulka, takže je to v těhu velmi časté, většinou to po porodu ustane.

  • Moje dr. mi řekla, že výtoky v těhu jsou naprosto normální a nemá cenu s nima něco dělat. Trpěla jsem jimi obě těhotenství a po porodu mi to všechno ustalo. prostě se to těho a ta děloha brání a proto to máš, takže nejlepší je to vytrpět. Vím, že je to nepříjemný, ale jediný co ti poradím je, používat slipové vložky a žít jako by nic... Pro miminko ani pro tebe to nebezpečné není, je to jen obrana těla :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist