Předepíše mi lékař estrogen, aby mi narostla prsa?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #369031 29.12.2016 3:46

Dobrý den , mám takový dotaz .. je mi 16 a i když mi prsa začali růst velmi brzy , a celkově jsem začala velmi brzy dospívat (menses. Apod.) Tak nejsou dostatečně velka neboli já snimi nejsem spokojena ... Prsa mi začali rust cca v 10-11letech , ano od té doby mi vyrostli ale není to tak jak bych sj představovala bohužel , navíc mě trápí i celkové moje postava v tom že bych chtěla být o něco silnější v nohách a pozadí , ale nejde to , jim normálně a skoro pořád . Jim věci po kterých ostatní normálně přibírají (nezdravé věci a podobně) ale já prostě nepřibírám .. můj dotaz zpociva v tom jestli je možné zažádat si u lékaře o estrogen který by mi údajně měl zvětšit poprsí a podobně a nebo jestli k tomu musí být nějaký vážný důvod .. předem vsem děkuji za odpověď :)

  • 29.12.2016 13:48:16 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 29.12.2016 13:48:16 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Brát hormony kvůli větším prsům je pěkná hovadina a pokud doktor není úplný výmaz, tak ti je na to ani nenapíše. Prsa nerostou pořád stejným tempem, takže ani když ti začaly růst brzy a teď se "zasekly", tak to neznamená, že už neporostou.
    Spíš bych u lékaře řešila to, že nepřibíráš, protože to opravdu může být porucha.

  • Aho,ja taky nemam postavu dle svych predstav prsa mam velikosti A a vazim 45kg pri svych 165cm des ale proste s tim nic neudelam....A myslim si ze cpat do sebe hormony neni dobry napad...

  • Ahoj,
    myslím si, že takové věci není nutné ve tvém věku řešit. Jsi ještě mladá. Nevím, jak velké prsa by sis představovala, ale pokud si myslíš, že s nimi budeš mnohem hezčí, tak o tom to není. Mě je skoro 30 let a mám prsa sotva jedničky. Není to nic k chlubení, ale pokud se s tím dokážeš sžít, věř, že to není nic strašného. Ač jsem nikdy prsa v podstatě neměla, kluci o mě projevovali zájem a rozhodně to nebylo kvůli prsou, ale spíš povaze. A že chceš být silnější? Jak říkám, myslím si, že je to o věku. Já byla jak holka z koncentráku, jím toho neskutečně hodně, ani necvičím a prostě nepřiberu. Ale po tom, co sem dospěla, tak mám aspoň ženské tvary co se týče boků např. To prostě přijde :-)

  • inah9129.12.2016 10:19

    Hormony nééé!! :) Počkej, holky mají pravdu, třebas ještě porostou ;) A víš co? Některé holky jsou doost hubené - a mají prsa Ečka, Fka - mám v okolí 3 takové - a to je určitě horší problém ;)

  • Prsa rostou až do 21 let, pak na ně má vliv i užívání HA, těhotenství, kojení... Dost do sebe hormony kvůli velikosti prsou je nesmysl. Zrovna tak cpat se nezdravým jídlem. Co sport a posílení celkové? Byl by to lepší a zdravější zaklad.

  • Pie.com.key29.12.2016 18:20

    V tomhle věku některým prsa teprve začínají růst, takže klíííídek. A to, že nemůžeš přibrat, neřeš. Jez zdravě, žádné hnusy. A cvič. Nezdravá strava ještě krásnou postavu neudělala.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist