Prdíky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25351 24.7.2011 22:14

Ahoj holky, tak máme skoro dva týdny malou Justinku. Tímto vám děkuji za cenné rady v těhotenství, a super podporu. Teď máme problém s prdíkama. Prosím vás o radu, co je na to nejlepší. Zatím máme Sap Simplex, ale určitě je i něco na masírování nebo mazání bříška, případně jiná pomoc. Moc děkuji ;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,kup si v lekarne PUPIK ,ja ho pouzivala a je vybornej.stoji okolo 70 kc.

  • Prdíky má většina dětí z mléčných výrobků, které jí máma... zkus je vynechat a uvidíš...
    Jinak zkus fenyklovej čaj...

  • když bylo nejhůř, pomohla jen teplá koupel, jinak nám vcelku zabraly kapky BioGaia, ale ty jsou hodně drahé

  • Nám pomohly kapky BABY CALM, ale teď si nejsem jistá, od kterého měsíce je je možné používat.ale myslím, že od jednoho - chtělo by se to ale zeptat. Jinak i nahřívání bříška a hopsání na gymnastickém baloně _ malý v zavinovačce - to pomohlo oprvadu hodně. No a trpělivost no...taky sme pobovali - a dlouho

  • Ahoj, nám pomáhá pouze cvičení, masírování a nahřívání bříška. Kapky typu Lefax prdíky jetě zhoršovaly, protože pak ječela při prdění jak tur, protože jsem měla pocit, že jí to tu prdku roztrhne. Tak jsme natrhali a vypeckovali třešně, zašili do pytlíku a nahříváme v mikrovlnce a cvičíme s nožkama. Během prvních třech měsíců se dětem zažívání upraví a bude líp. Masírujeme jako když hněteš těto, malá je k tobě položená bokem. Když mi to ukazovala pediatrička, koukala jsem, ja se nebojí přitlačit...prý nejsou z vaty....O kapkách BioGaya jsem také slyšela, jen mi vadí, že v ČR stojí přes 600 Kč a např. na Slovensku jen 10 eur a v Polsku prý 8 Eur.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist