Pravděpodobnost otěhotnění

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43669 20.9.2011 14:58

Zdravím všechny womezonky a přicházím za vámi s problémem, který mě trápí... Jsem dva měsíce po porodu, po šestinedělí jsem dostala menstruaci a v třetí den menstruace jsem začala brát antikoncepci Cerazette (nemůžu mít pořádnou, protože kojím), po třetím prášku jsem měla s partnerem pohlavní styk (už je to víc jak týden) a dnes mi bylo řečeno, že chráněná touto antikoncepcí jsem až po týdením užívání a tak se na vás obracím s dotazem, jaká je pravděpodobnost, že bych mohla být těhotná????
U této antikoncepce je probém, že žena může pořád špinit, pár dní po úžívání jsem neměla žádný problém, ale už třetí den špiním a to celkem dost-ale to je prý normální, spíš mi jde ale o to, že při užívání téhle antikoncepce se může stát, že nebudu mít menstruaci a tak vlastně nevím, kdy si mám udělat pro jistotu těhotenstký test. Budu ráda za každý názor.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A já si zase myslím, že můžeš být v klidu. Když tady čtu a vidím, jak se některé holky staví na uši, aby se jim podařilo otěhotnět. Jestliže plně kojíš a bereš HA, tak buď v klidu a užívej si mateřství. Testík pro klid duše zkus někdy později, ale myslím, že bude vše OK.

  • no pravdepodobne jsi neotehotnela , kojis a to je jeste priliz brzy po porodu , aby pri kojeni prisla ovulka... test si pro jistotu udelaj 3 tydny od onoho styku , ale je to jak pise ZdenkaN, zas takove zazraky se nedeji.

  • Já brala také cerazet a hned první dn užívání sme měli mohlavní styk a nic seš chráněná i kojením všude píšou že je to houpostr alo moje gynokoložka mi řekla aŤ přestanu kojit a otěhotním v říjnu sem visadila pak do března bo do dubna kojila mestruace byla dost nepravidelná a podařilo se mi otěhotnět v srpnu takže já osobně si myslím že ne otěhotnět se dá tehdy kdy dojde k ovulaci a to je u kojících žen zřídka je ale né taková jako u zdravích nekojících

  • Majik20.9.2011 17:30

    Ahoj nevim, co je natom pravdy ale slysela jsem ze pokud kojis pravidelne a mene nez 6 hodin odsebe tak to je antikoncepce samo osobe. Takhle to rekl doktor svagrovy pote coporodila a ujineho si nechala take pichnout antikocepci a az pote si precetla co to je za svinstvo. Zkus testik a uvidis:-) hodne stesti tobe i mimcu:-)

  • Holka zlatá:( četla si leták? Pokud si prášek vezmeš 2-4 den ms, jsi chráněná až po týdnu. Takže šance na otěhotnění je. Zkusila bych testnout někdy kolem dne kdy by měla případná ms přijít...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 240 otázek, kterým se dostalo 271 636 odpovědí a 409 763 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist