Pozorování děložního čípku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43445 24.3.2011 5:26

Ahojky chtěla bych se zeptat na pár věcí ohledně děložního čípku,pokud se nekterá z vás řídí timhle :)) Tuším správně,že se po menstruaci zase uzavře a je tvrdej? A jak je to pak s ovulací,četla jsem,že by se měl zase mírně pootevřít kvůli spermiím... To se pootevře už před ovulací a nebo až v den ovulace? Prosím poraďte

Holky všem vám mooooc děkuji :) Tak jsem si to myslela správně :) Budu hlídat každý den :)
DĚKUJUUUU :D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj ,otevírá a se a měkne před ovulací a tělo produkuje tažný průhledný hlen.Já vím že se blíží ovulace už cca 5 dní před.Čípek se zkracuje,měkne a otevírá se.Po ovulaci se protáhne zavře a ztvrdne až do příchodu MS kdy se opět zkracuje,měkne a otevírá.Proto je období kolem ovulace plodným obdobým protože cca 3 dny před a 1 den po ovulce můžou spermie čekat na vajíčko právě díky plodnému hlenu a pootevřenému čípku.Je to individuální kdy se přesně otevírá a chce co cvik a pár měsící sledovat jak to máš konkrétně ty :-)

  • Lucie.S24.3.2011 8:05

    Ahoj uživatelko..:D já vždycky na podobný dotazík posílám tento odkazík.. :DDDDDDD

    http://www.rodina.cz/clanek3775.htm

  • No tak mělo by to tak být,že před ms je čípek tvrdý a dlouhý,ale já ted už druhý měsíc mám před ms krátkej čípek a měkčí a otevřenej a to jsem ovulku už měla tak nevím jestli je to přesné.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist