Potrebuju uklidnit a poradit

Otázku položila: Bývalá uživatelka #180112 5.10.2017 11:25

Ahoj holky, je mi 16 a antikoncepci beru jiz vic jak pul roku jelikoz mam uz 2 roky stalej vztah.Beru antikoncepci pravidelne a jeste s pritelem pouzivame kondom takze tehotna byt nemuzu :nevim:.Jde o to ze jsem dobrala platicko (v nedeli byl posledni prasek z platicka) a dnes je uz ctvrtek tudiz 4 den a mentruace nikde. Pupinky mam jako vzdy a bricho me taky boli. Zkousela jsem uz dvakrat vanu, litry hermankoveho caje a ted popijim tonic.Vino nepiju takze to jsem vynechala. A uz si vazne nevim rady jsem z toho tak vystresovana ze jsem vcera hledala nonstop tesco a posilala pritele pro hermankovej caj, nejsem blazen ze ne? :lol: Ja uz fakt nevim, po dobrani platicka jsem dostala vzdy ms uz 3 den, nevite cim to muze byt? Nechce se mi hned s kazdou blbosti litat na gyndu :nevim:

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • trinetka5.10.2017 11:34

    Chápu dobře, že se stresuješ, protože ti nepřišla ms i přesto, že bereš HA jak máš a k tomu máte kondom? Prosímtě proč? To se běžně děje, že občas MS nepřijde i přes používání HA. Kdyby to nedorazilo do 14ti dnů, zajdi si pro vyvolávací injekci na gyndu. Chráníš se dostatečně. A nechápu, nač vana, heřmánkový čaj a podobně.. Pokud ti to není příjemné, tak to nedělej.. Jestli to děláš jen kvůli tomu aby dorazila ms.. A začít chlastat taky fakt nemusíš.. je ti 16.. takže to víno jakože nevidím.. :D

  • Brala jsem HA přes 10 let a v 98% pripadu mi chodila presne na den,div ne na hodinu :-) (brala jsem prasky dost presne). Presto se obcas stalo,ze se MS o den zpozdila :-) taky jsem plasila :-)
    Pokud jsi nebrala antibiotika,nezvracela,nezapomnela si prášek vzit je sance,ze bys byla tehotna fakt miziva. Navic jeste pouzivate kondom...takze zase pokud nepraskl,nesklouzl... Ta sance,ze bys byla tehotna je 0,000nic ;-) Verim,ze to dnes,nebo zitra dostanes. Hlavne se uklidni,to ti muze to zpozdeni taky dost ovlivnovat ;-)
    A ze bys MS vyvolala pitim hermankoveho caje,toniku nebo i vina fakt neverim!!!Je to o hormonech,ne o strave!

  • Tak to máš jenom jeden den zpoždění, ne? Klid prosím tě :-D

  • pochabuju ze bys otehotnela , to by bylo tak 1 procento :D

  • mě heřmánkový čaj MS oddálil, i když se všude píše, že ji vyvolá :D Fakt buď v pohodě :)

  • ono to bude asi hlavně tím, že se nervuješ..místo čaje zkus těhotenský test, ať máš klid ;-)

  • Den zpoždění a ještě při pravidelným braní HA a používání kondomu? To by snad dřív otěhotněl i chlap. :D Pokud se nepletu, v příbalovém letáku je, že krvácení dorazí obvykle 3.-5. den od vysazení prášků. Takže pořád je to v normě ;) A šance je fakt minimální. Akorát se zbytečně stresuješ. Ten stres dělá hodně i když bereš HA, stejně jako třeba když jsi nemocná, tak to taky chodí později nebo naopak dřív. ;) Pro klid si udělej těhotenský test, ale určitě bude negativní. Hlavně se uklidni a soustřeď se na něco jinýho. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 514 odpovědí a 409 716 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist