Potřebuji radu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #407842 8.4.2019 22:04

Ahojky, zajímalo by mě, jestli mám u jednoho kluka šanci? Řeknu to trochu stručně : mám bráchu který je v matematické třídě plné kluků (a ano, vyšlo to tak debilně 😂) a často od jeho spolužáků slýchám "narážky" kterými se mě snaží zaujmout.. S bráchou jsme si blízcí (po tom co se nám rozvedli rodiče jsme byli hlavně spolu) a proto mi říká všechno.
Řeknu pár příkladů : když jsme byli v divadle, 3 z jeho spolužáků se na mě dívali pokaždé když jsem šla ze schodů (-zadek😂), minimálně šesti jsem se líbila (dlouhodobě), dalších asi 9 řekli že jsem pěkná, 2 řekli že mi to "v těch legínach na tělák sluší" (prý tím mysleli že mám dobrý zadek-opět😂🤔) a podobně. Tyhle pochvaly (i od holek xD) se na mě začaly valit po tom, co jsem přijela z lyžáku, možná je to proto, že jsem musela sama sedět celý lyžák u stolu s 11 klukama protože na mě v jídelně nezbylo místo😂🖕🏻🖕🏻no.
A s tím klukem to je tak: měl holku, se kterou se pár týdnů po lyžáku rozešel, nějakou dobu mi přišlo že jsem mu ukradená, ale například dneska se na mě na těláku pořád usmíval, chodil k mýmu bráchovi (u kterého jsem stála) a když jsem s bráchou (mimochodem jsme dvojčata) měla závod - šedesátku tak mi hrozně fandil, jako jasný fandili mi všichni protože můj brácha je 2. nejrychlejší v běhu z celého ročníku (já jsem doběhla 4 setiny po něm-dobře já👏🏻)ale i tak.. Já vám nevím, někdy mi přijde že jako jo, někdy že fakt u něj šanci nemám tak nevím no 🤷🏻‍♀️právě že dost lidí mi říkalo i že jsem pěkná, že mi to závidí, že jsem chytrá a podobně. Co si o tom myslíte?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že řešíš kraviny. Tady ti na to nikdo jasnou odpověď nedá. S tímhle bys měla jít za tím klukem, který se Ti líbí a jestli jsi tak úžasná a krásná, jak tady o sobě píšeš, tak asi mít šanci budeš. Možná potřebuješ jen pohonit ego. Přijde mi, že ti víc jak dvanáct let nebude s takovým dotazem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist