Porod

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42306 11.7.2011 13:14

ahoj holky chtěla bych se zeptat nevíte nějaké rady jak urychlít porod?
Děkuji za vaše odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já naštěstí měla rychlý porod. Ale myslím si, že nejdůležitější je psychika a dělat vše podle toho jak to nejlépe vyhovuje tobě. Vím že je těžký radit abys byla v klidu, ale aspoň to zkus a hned ti bude lépe. Tak ať to dobře a rychle dopadne:-)

  • Já jsem v tomhle těžkej skeptik. Rodila jsem zatím 2x, poprvé 20 hodin, podruhé 14 hodin. A to jsem absolvovala všechno, co jsem se doslechla - pití maliníku, masáž hráze, cvičení atd. Příští týden mě to čeká potřetí, tak doufám, že to stáhnu aspoň na 10. Ale podle mě buď ten dar rychlýho porodu máš, nebo ne. Když ne, tak žádná babská rada nepomůže.

  • Taky jsem celkek skeptická, že se nějak dá urychlit porod. Nicméně myslím, že psychika je hodně důležitá a pokud už někdo užívá nějaké přípravky o kterých si myslí, že porod usnadní, tím pádem to u nich zvedne psychickou pohodu, tak to pozitivní vliv mít může. Já měla štěstí, že mě, jako tenkrát prvorodičce vše od odtoku pl. vody ( kdy nastaly hned kontrakce po 5-ti minutách )trvalo až po samotný porod jen 8 hodin. Takže rychlovka. kéž by to tak bylo i u toho nynějšího porodu.........kterého se tedy obávám více

  • Také jsem rodila dlouho. A to jsem byla vzorný pacoš plnící pokyny personálu. Malý byl velký, dostala jsem kapačku na urychlení otevírání, protože porod nepostupoval. Jsou prostě věci, které neovlivníš. U mě byly opravdu krušné poslední dvě hodiny. Jinak to celkem šlo. Hold se musíš smířit s tím, že to bolí, ale vydržet se to dá :o)

  • No holky, když si vás tady tak čtu, tak začínám mít strach. :o)))) Kéž bych měla druhej porod aspoň takovej jako ten první!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist