Pohlavni styk pred 15

Otázku položila: Anonymní uživatelka #413050 1.6.2020 17:38

Dobry vecer, jaky mate nazor na sex pred (13-14) 15?Jen me zajima vas nazor.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Risu1.6.2020 19:18

    I v tech 15 jen to zbytecny spech...

  • Marlena1.6.2020 19:27

    Pod 15 let je to nezákonné a i v 16 je to dost předčasné. Podle mě je sex tak brzo i zbytečný, je to jen k ukojení nenasytných nadržených mladíků, holka z toho většinou nic nemá. Leda tak nechtěný těhotenství ;-)

  • Hele za mě sex před 15.rokem určitě ne. A řeknu Ti proc. Moje kamarádka na základní škole se ve 14 letech vyspala s nějakým klukem a prasklo to. On dostal podmínku, ona sla málem do pastaku, nakonec ji dali jen kuratora, který ale hlídal každou známku, co ve škole dostala a beda, kdyby měla nějaký průšvih, okamžitě pasťák. Takže Ti asi nemusím říkat, že to za to vůbec nestojí a ze jsou z toho akorát problémy. Nehlede na to,jak moc velkou radost by měli asi rodiče. ;-)
    Každopádně nechápu ani komentáře, že i v 16 letech je moc brzo, to jsem měla první sex já se svým přítelem a užila jsem si ho, absolutně toho nelituju a myslím si, že to nebylo vůbec předčasné. :-)

  • Ja mela svůj první sex v 27 a fakt jsem si i jim Uvědomila že nebyl důvod spěchat 😂 byla jsem šťastná že jsem si počkala 😍 protože když si vzpomenu s jakými kluky jsem tu dobu byla tak bych jen litovala 😀

  • stupidiack2.6.2020 12:25

    27 je taky extrém, ale lepší jak 13, 14, 15 .. Všichni jsme zajedno, že s tím nesouhlasíme. Je to brzy, nemáš rozum z toho, co děláš, jen to po tobě třeba kluk požaduje a ty nechceš být za netykavku, tak kývneš, abys byla cool, že jsi ta, co už ve 13 není panna. Ale to není cool. Hned by se rozneslo, co jsi zač a měla by jsi nehezkou pověst, které by ses už nemusela zbavit. Spíš jde o to, že dřív puberťákům stačilo vodění za ruce a pusinkování, ale dnes se musí hned sexovat (nebo si to aspoň oni myslí). Já jsem měla první sex v necelých 18, ale klidně bych počkala dýl. Nebyl to ten pravý, já si to neužila vůbec a litovala jsem toho. Bohužel věci, které jsou poprvé si budeme pamatovat celý život a ani krásné "podruhé" to nevylepší. Hezký den. :-)

  • Je to nenormalni, kdyz to tak vezmu, deti by nemely mit deti. V tomto veku jeste nemate rozum na takové veci a v pozdejsim veku to muze zpusobit problemy. Krom toho je to nezakonne a muzes tim rodice i sebe dostat do peknych sra*ek.

  • terryk2.6.2020 16:28

    Že je to nezákonné. A asi z nějakého dost padneho důvodu.

  • Vzhledem k tomu že je to zakázané tak je jedno kdo jaký má názor. Ale myslím si že je to i v 15 brzy. Já měla první sex až v 23 letech a vůbec bych nikam nezpěchala. A také dívka může otěhotnět i když třeba nemá menstruaci a to by byl pořádný průšvih. Rodiče by mohli jít do vězení a kdyby klukovi bylo 15 tak on by to taky pěkně schytal.:-D

  • Ahoj z vlastní zkušenosti ti to schvaluji, pouze za předpokladu, že je to kluk, který tě opravdu miluje.. Tímto aktem, kterým přijdeš o panenství dojde k prohloubení vaší lásky. Ale pokud je to jen z hecu, tak si to určitě nechej na pozdějc a pro někoho, kdo si to zaslouží. Vážně není nutné toto uspěchat. Nezapomeň, že toto je nevratné rozhodnutí. Mně bylo 15 let a moc toho lituji, že jsem to nejcennější dala člověku, který si to vůbec nezasloužil. A když jsem poznala kluka, kterému na mě moc záleželo a moc mě miloval, tak jsem s ním nemohla prožít to hezké. Kdybych to mohla vrátit, tak bych určitě počkala minimálně do 17 a klidně i víc. Chápu, že v tomto věku už chcete být dospělí, ale já bych to nejraději vrátila a nešla do toho, radši se věnovala kamarádkám a volnočasovým aktivitám ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist