Podezíravost...., která už mi hodně vadí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40216 15.7.2011 12:46

Ahoj holky, mám jeden takový větší problém. S přítelem jsem rok a půl a skoro ve všem vidím něco jako nevěru, nevím jestli to píšu dobře, těžko se to vysvětluje..např: mi řekne, že musí jít i v sobotu do práce a já už přemýšlím, jestli bych se tam neměla jet podívat, jestli má u práce auto nebo řekne že by rád jel s kamarádem na chatu a já už si zase představuju jak půjdou někam do hospody a tam bude nějaká pěkná holka, oni se opijí a.... apod. já už vážně nevím, jak se toho mám zbavit, že bych trpěla komplexem méněcennosti se říct nedá, nemám k tomu důvod, ale prostě mi tohle nejde z hlavy a vidím to u všeho. Prosím, nevíte jak to utlumit?? Nebo to mám takhle sama??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud mu nebudeš důvěřovat (v případě, že tě nikdy nezklamal) , znamená to jen jedno - začátek konce!!

  • Nevím z čeho pochází tvoje nedůvěra ale myslím si že pokud ti neudělal něco co by tvojí důvěru v jeho věrnost nabouralo tak mu prostě věřit musíš.Žárlit je normální ale v mezích které jsou únosné.Ono by to nakonec mohlo taky dopadnout tak,že to přeroste tomu tvému přes hlavu a vyprdne se na tebe.Zbytečně se užíráš a s váš vztah tím vlastně ničíš.Tak že hoď tohle všechno za hlavu a užívej si s ním krásné chvíle a nekomplikuj si život :-)

  • Nevím, jestli máš ráda romány, kolik ti je, mně je 19 a teď jsem sama doma, přítel je pryč. Měla jsem chuť přečíst si něco oddechového, na netu jsem našla na stáhnutí knihy od Lenky Lanczové. Doporučila bych ti přečíst si trilogii Blíženců. Já jsem také dost žárlivá, přítel je často pracovně pryč, teď třeba už skoro 3 týdny, já jdu za chvíli na vysokou a u nás po něm kouká dost holek, zrovna teď mu jedna dost psala, dokud ji trvdě neodmítl, jinak nechtěla dát pokoj.
    Dneska jsem ty tři knihy konečně dočetla. A mohu říct, že jsem si z toho vzala dost, i když je to "jen" dívčí románek pro holky v pubertálním věku. Leccos mi došlo - a přítel nestačil nad tou změnou ze dne na den koukat, byl mile překvapen. :)) Tak kdybys měla čas - za vyzkoušení nic nedáš, při nejhorším s tím sekneš, když tě to nebude bavit. :))

  • Já to mám stejně :) Prostě nejde poradit nic jinýho než zatnout zuby a věřit, věřit, věřit... Je to hrozně těžký, mám to stejně, jsem hrozně podezíravá, nedůvěřivá... Taky jsem z toho docela v koncích :D Snad se brzo nějak dáme dohromady, ty i já, budu nám držet pěsti :D :)

  • Byla jsem na tom stejně jako ty, ale postupem času přijdeš na to, že to nemá cenu se tím užírat! Naopak, jak radí holky, začne to tvojeho drahýho jen obtěžovat a ty se mu zprotivíš, což by si přece nechtěla :-) U mě to bylo z důvodu, že jsem byla doma na mateřské a tím vlastně pořád jen doma zavřená, starost o dítě a nic jiného...když si ale občas vyrazím, tak to přejde :-) Zkus to taky, třeba to pomůže ;-) P.S.: Když TO bude chtít udělat, udělá to stejně a to i přesto, že ho budeš hlídat :-/

  • u tebe je to problem ale u me naopak :D ja sme nikdy takova nebyla ale po 2 letech s pritelem ktery je hodne zarlivy ale me to nijak nevadi tak on sam mi po roce rekl at dam ten strach o neho najevo at se neuziram ze je rad ze vidi ze se o neho bojim a tak a navic strasne rad me uklidnuje , proste rekne ze jde treba nekam pryc a ja se zacnu vyptavat a podezirat ze jde za jinou a on mi da pusu na vlasy obejmeme a septa mi jak moc me miluje a proste krasne veci ktere si nerikame jen tak ,a vzdycky me to uklidni a jak se vrati tak si vykladame co sme delaly a tak , hodne lidem to pripada jako kdyby sme byly deti ale nam to tak vyhovuje a sme takhle obadva stastni :))

  • fajn rady,ale když ani ten chlap nás neumí ujistit a dát najevo lasku,tak pak se na ně hněváme a pochybujeme,taky jsem zkoušela skousnout zuby vydržela jsem to dva měsíce on si chodil ven,já neměla žádné námitky davala jsem mu malé podměty k žárlení, v létě jsem si oblékla ven sexy šatičky. přišla jsem umyslně pozdě,at třeba přemýšlí kde jsem se zdržela atd .... a on jak chladný kámen. mi neřekl že mi to sluší nezajímalo ho kde jsem se opozdila,když jsem mu v noci napsala že přespím u kámošky,když jsme se byli bavit o víkendu napsal jen ok a ráno mi nic nevyčítal...... je to smutné ale opravdu chlapi mužou za to jak my se pak k nim chováme 8-.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist