Pobolívání v podbřišku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #39911 12.4.2012 19:35

Ahoj,dnes ve škole kolem 10.30 hod. mě začalo pobolívat v podbřišku. Je to znak že už brzy dostanu měsíčky,nebo se mám něčeho obávat? 8-o Ps: je mi 12 let,a ještě jsem měsíčky neměla. Díky za odpověď. Sofča ;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jo holka, to je těžký, pamatuju si, jak jsem se bála kdysi já... Nos přes den intimku a uvidíš, na poprvní to určitě nebude nic hroznýho, ale měj po ruce normální vložku...:-)

  • Polívání v podbříšku může nasvědčovat k tomu, že dostaneš první ms, ale taky to může být z nastydnutí. Těžko říct. Vložku si raději do školy nos, abys ji měla kdyby jsi to dostala.

  • Ahoj Sofinko,
    ve Tvém věku je možné, že měsíčky dostaneš. Nijak bych to ale nesledovala. Nos s sebou intimku v nějakém malém pouzdýrku, které jde schovat třeba do kapsy. Jsou děvčata, které podbřišek nebolí, jsou zase ty, které mají větší bolesti. Je to hodně individuální. Zapiš si do nějakého deníčku, že jsi dnes měla bolesti. Pokud bys měla další, tak bych si to takhle vysledovala a pak se třeba svěřila mamince nebo kamarádce a spolu pak na něco určitě přijdete. Nebo napiš sem a my Ti rády odpovíme. ;-)

  • mně ještě napadlo, že by mohla mít bolesti z ovulace. některé holky jsou citlivější a i před první ms už ovulace být může. intimku bych nosila někde poblíž nebo i vložku (malá jednotlivě balená je taky dobrá varianta) :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist