Po sexualni antikoncepce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #362511 13.2.2019 13:06

Ahoj vsem mam dotaz pro nekoho mozna asi trapny . Ale ja nemohu brat zadnou antikoncepci . A chtela bych si uzit sex zajima me zda se volne prodavaji po sexualni antikoncepce ? Sex se neda naplanovat jak nektere vime . Davam si hodne pozor ale ja uz jsem kvuli tomu vic jak rok bez sexu. A mam chute a touhu jako kazdy jiny ... V patek jedeme parit a mam strach ze bych to mohla prepisknout s pitim(i kdyz bych vazne chtela) a v sobotu bych jsem se na gyndu nedostala. A taky se proste neudelam kdyz ho ze me rychle vytahne . Mam vzdy tendenci se udelat ve chvili kdyz je ve me a chce strikat. Dekuji vsem za odpovedi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy13.2.2019 13:39

    S kondomem to pro někoho prostě není ono, ale otěhotnět s někým na akci? Co je horší? Spíš než nezkušená, jsi nezodpovědná.

  • Kondomy za par korun jsou pouzitelne hned, pesar se spermicidnim gelem. - To jsou takove nejbeznejsi a nejjednodussi ochrany, kdyz nechces hormonalni antikoncepci (prasky).
    Pilulky po rozhodne nejsou forma antikoncepce, ale jen posledni zachrana, pokud nektera antikoncepce selze!

  • HaSha13.2.2019 14:30

    :O=Pokud tvrdíš (nebo tvoje doktorka), že máš alergii na antikoncepci, není pro tebe pilulka po vhodná. Zní dost divně, že se po ní ptáš. Přerušovaný styk není dobrá forma pro úlety, je pro páry, které se nesnaží o dítě, ale nevadilo by jim, kdyby k otěhotnění došlo. Kondom tě chrání i před sexuálními nemocemi.

  • stupidiack13.2.2019 16:05

    Pokud nemůžeš brát klasickou HA, tak snad ani pilulku PO, ne?
    Existují kondomy, jestli jsi o nich ještě neslyšela - pro někoho nejsou pohodlné, kluci se vymlouvají, že jim to není příjemné, že by jim z toho klesl, že je to jak líbat se přes sáček a bla bla. Ale je to jediná antikoncepce, která chrání i před pohlavními chorobami, což by při tvém stylu života taky nebylo k zahození ..

  • Panejo, Chapu ze si chces sex uzit, ale s nezamyma lidma? Pripadne tehonstvi lze resit kdykoliv ( potrat pilulka, potrat do 12tt, adopce - jestlize ti to za to stoji!!) Ale HIV toho uz se do smrti nezbavis. Problem jsou i s jinymi pohlavnimi chorobami, kterymi jsou lidi v klubech casto prenaseci. Hlavne ti dajni... Syfilis chlamydie.. atd. Precti si o nich. Neni to zadna prdel.
    Tve tendenci zcela rozumim. Nevim kolik ti je, ale takove tendencem mam uz snad deset let. Mam vsak staleho partnera. V plodnych dnech resime kondomem ci davame bacha a v neplodnych souloz neprerusujeme. Ale znam sve telo. Svuj pravidelny cyklus. Prasky neberu par let, mam dve planovane deti, potrat zadny a diky bohu nemam za sebou ani zadnou pohlavni nemoc - ne ze by nebyla prilezitost nejakou chytit, ale je treba byt opatrna i obezretna, i kdyz mam vypito, ze.:-)

  • Risu13.2.2019 17:09

    Kondom?

  • buccaneerka213.2.2019 18:16

    A říkají ti něco plodné a neplodné dny? Víš vůbec, kdy můžeš a nemůžeš otěhotnět?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist