Po kolika hodinách jíst aby člověk přibral kg na váze

Otázku položila: Anonymní uživatelka #421303 26.8.2019 10:13

Tak po kolika hod.mam jíst abych přibrala pár kg na váze zkoušela jsem po dvou ale to nějak nejde snažím se vyváženě jíst po dvou hodinách a prd takhle už dva měsíce možná více .Vždy naberu 1 kg a půl a do rána to mám dole 🙁takže jsem z toho už debil ,nebo mám jíst po třech hodinách ? Přítel mi říká ,že po 2 hodinách jenže já po těch 2 hod.ani nemám hlad tak vždy jdu jen z důvodu že chci přibrat tak se najím doma čehokoliv na co mám chuť jsem kost a kůže tak mě to už štve člověk se snaží jíst a ono ani to hloupé kilo se mi neudrží prosím poraďte jak mám udržet váhu? Tak aby ráno už neklesala pokaždý to tak je když jdu zvazim se ráno a šup kilo a půl dole :((((((((

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja to radím každému a poradím aj tebe: pohyb zameraný najmä na silové cvičenie.

    Ono sa treba trochu zamyslieť nad metabolizmom, stavbou tela a podobne predtým, než začnem jesť všetko, čo nezje mňa.
    1. Rýchly metabolizmus spáli čo potrebuje a zvyšok vylúči. Môžeš zjesť aj slona.
    2. Prirodzene štíhli ľudia majú menej buniek, ktoré sú schopné ukladať tuk.
    3. Všeobecne snažiť sa pribrať tuk je nezdravé. My ženy potrebujeme kvôli estrogénu aspoň 15 % tuku, ale nad 30 % sa už bavíme o obezite. Podotýkam, že tá na váhe ani nemusí byť viditeľná, existuje aj tzv. štíhla obezita. Trpia na ňu ľudia, ktorí majú málo pohybu
    4. Pohyb je zdravý. Udržiava zdravé naše srdce, pľúca, pomáha lepšie okysličovať mozog, podporuje správne fungovanie žliaz.

    Mimochodom, pravidelná strava iba viac urýchli metabolizmus, je to slepá ulička.

    A ešte jedna veľmi dôležitá vec: prijmi sa, aká si. Ja som tiež niekoľko rokov bojovala s váhou, až som sa na to vykašľala. Teraz cvičím, jem čo mi chutí, ale nesnažím sa tým nič dosiahnuť, iba byť fit. Mám 47 kg, a no a čo.

  • A co si najít nějakého výživového poradce?
    Jinak stoupat na váhu večer a ráno znova je blbost. Správně se má člověk vážit ráno po probuzení a vyprázdnění, v průběhu dne to už nemá smysl.
    Ps. a já teda trošku závidím, mám přesně opačný problém - zdá se mi, že snad už přibírám i ze vzduchu :( Za půl roku 7 kg nahoře a ať dělám, co dělám, tak váha stále neklesá, jen pomalu ale jistě stoupá :(
    Jo genetika to je sv*iňa...

  • Stoupat kazdy den na váhu je blbost. Zkus treba gainer. Ten pil pritel na nabrani hmoty predtim nez rýsoval svaly v posilovne. A pribral po nem dost.

  • venysek26.8.2019 10:43

    Pokud se ti nedaří přibrat, zkus třeba kalkulačku https://www.michaljoseftoth.cz/kalkulacka na výpočet správného příjmu a s kalorickými tabulkami zkus dát dohromady to, co máš. Pokud ani to nepomůže, zkus ho přímo kontaktovat o jídelníček. Je jedno, kolikrát denně jíš, ale aby ti to dalo tu správnou hodnotu. Taky je dobře si zjistit, zda máš v pořádku štítnou žlázu.

  • Tak uz pomalu zacni s teorii, pokud chces pak lidem radit jak na to. Nicmene to ze by se tu treba povedlo pribrat neznamena, ze muzes lidem radit totez. Stale jde o zdravi, tak abys pak nemela na krku zalobu za ublizeni na zdravi... Jak Toth, tak spousta jinych vyzivovych poradcu, tech fakt dobrych (ja mam zkusenost s Martinem Schmiedlem), v tom maji celozivotni zkusenosti a vedomosti a stale chodi na skoleni a zjistuji co a jak. Nehlede na to, ze spousta podvizivenych lidi ma v prdeli psychiku. Byt tebou, soustredim se na sebe a na lidi kolem se vyprdnu.
    A neni uplne pravda ze lidi jen radi jak zhubnout. Je to o tom, ze mnohem vic lidi trpi nadvahou nez podvyzivou.
    A neni to jen o tom jak pribrat, ale o spouste a spouste informaci kolem..
    Vazis hodne malo. Urcite napis Tothovi nebo Schmiedlovi o jidelnicek. Napis ze kojis, umi delat napr. i vegetarianske jidelnicky nebo bezlepkove. Nicmene je to o tom, kolik toho snis za den celkem nez jak casto jis. Kvalitni zakladni potraviny, ze kterych si pripravujes jidla. Plus dalsi pravidlo mit vetsi prijem jidla nez vydej energie. Kojeni je dost velky vydaj, tak pridej vic a vic jidla, maso, hodne zeleniny a vzdy prilohu. A silovy trenink muzes zacit uz ted, to taky pomuze. Par dni zpet tu byl podobny dotaz..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist