Po dvou týdnech opět MS?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #236158 8.11.2017 10:16

Je to dva týdny, co mi začala MS a tak 9 dní, co mi skončila. Dnes mě pobolívá podbřišek a opět lehce krvácím, jako bych měla MS tak třetí den. Trochu krve a jakoby kousky sliznice. Značí to nějaký problém? Mám se obávat?

Zašla bych na gyndu, ale nevím, zda je vhodné při krvácení, nebo počkat až ustane a poté zajít?

Děkuji moc za radu. Nikdy jsem problémy neměla, naopak jsem měla spíše delší cykly 35 dní a více. Teď mívám MS tak do 30 dní a poprvé krvácím hned po 2 týdnech. Je fakt, že mi poslední MS přišla hodně krátká a slabší.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pie.com.key8.11.2017 11:23

    ovulace?

  • Bude to ovulace a ovulacni krvaceni podle me

  • Petrakim8.11.2017 12:18

    Me se to stalo jednou.nejspise dusledek celodenniho nordic walkingu.po třech dnech silného spineni jsem šla k dr a nic nezjistil.prý ovulace.pak jsem najednou začala masivně krvácet den na te po dobu tři dnů a padaly ze me kusy jak nikdy,vse bez bolesti.volala jsem dr a řekl,ze když to nepřestane po víkendu,mám jit na pohotovost a provedou hysteroskopii.no prestalo to a dalsi menses byla klasika po tydnu od tohoto pripadu.pak uz jsem to neresila,mela jse jakoby jednu menses uprostred cyklu.asi to byl tehdy hormonalni vykyv zpusobeny tou nadmernou fyzickou zatezi.ale postrasilo me to pekne tedy.kdyz se ti spusti silné krvácení,urcite to s dr ted.spineni pár dnů neres,může to být ovulace.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist