Plnější pozadí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #408665 8.11.2019 15:26

Zdravím. Chtěla bych se s vámi o něčem poradit. Odmalička jsem hodně hubená a co se týče mého pozadí, tak jsem s ním nikdy nebyla úplně spokojená, tedy někdy ano, někdy ne. Teď právě mám období kdy s ním spokojená tak úplně nejsem. Pamatuju si, že když jsem byla hodně malá a sedla jsem si mé babičce na klín, tak mi vždycky řekla, že mám špičatý zadek. Dělám si trochu starosti, totiž napadlo mě, co když by to přirážení při třeba análním sexu kluka nějak bolelo když mám špičatý zadek? :D :D
Každopádně zadek myslím mám docela pevný, jen bych na něj potřebovala nahnat tuk. Cvičit jsem už dávno zkoušela, ale nemělo to moc efekt, nepotřebuji ho zpevnit, jen do něj nahnat tuk. Četla jsem někde, že by to mohli zařídit fast foody, jenže bydlím na vesnici a velká města kde je KFC, McDonald jsou od nás daleko. Jaká jídla byste mi tedy poradili?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik8.11.2019 16:36

    Ahoj, babička určitě myslela to, že máš kostnatý zadek. Ten určitě při análním sexu vadit nebude. Jde vidět, že jsi ještě hodně mladá. Pokud si chceš zadělat na zdravotní problémy, tak začni jíst fast-food, ale opravdu ti to nedoporučuji. Zdraví je určitě důležitější než tvůj zadek. Hold každý jsme nějaký a musíme se mít rádi takový jací jsme. Až potkáš toho pravého, tak tě také bude mít rád takovou, jaká jsi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist