Placený dietní plán

Otázku položila: Bývalá uživatelka #161268 9.9.2015 21:58

Holky ahoj, zkoušela některá z vás nějaký placený dietní plán?

  • 22.09.2015 21:14:08 - full.avl změnila titulek otázky
  • 22.09.2015 21:13:23 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkus se podivat na netucni.cz ja si od nich brala jídelníček i s tréninkem na doma. Jídlo mají dobré a trénink mi dávala zabrat. Potom jsem otěhotněla takže to dojedu po porodu a ani to nebylo drahé (můj brácha si třeba nechal dělat za 5 tisíc a to by my upadli ruce).

  • Zkoušela to kamarádka a kdyz jsem to videla,rekla jsem si,ze to je lepsi mit par kilo nahore... Mela zcela undividualni plan na kazdy den,kdy tam mela zohledneny vsechny sporty,co delala,podle toho,jaky den co,tak bylo i jídlo. Na vikend jsme jeli do Krkonos na bezky,tak poradkyni nahlasila,ze jeden den bude trasa 30km,300 metru prevyseni a ja nevim co vsechno jeste. No,to byl vylet. Co pul hodinu vytahovala krabicky s miniporcema ovoce apod. Do kopce zcela vycerpana,nastvana a hladova. Pak uz prosila,abychom ji dopovali aspon hroznovym cukrem,jinak ze zustane pod vrcholem a ani se nehne. Kdyz to pak rikala dietolozce,ta jen rekla,ze ji to asi spatne spocitala a ze kdyz ma hlad,muze si pridat dva suchary na den. Za par tisic tak kamoska mesic hladovela,shodila dve kila a byla nervózní a protivna. Takže jestli do toho jit,tak leda fakt na doporuceni nekoho,kdo byl spokojeny. Urcite existuji i dobri,ale je těžké je najit.

  • Ahoj, placený dietní plán jsem nezkoušela, ale zkoušela jsem brát kračkovou stravu na míru a to mi hodně pomohlo :)

  • Ahoj, kamarádka držela dietní plán Guareta od Dr.Staněk, slyšela jsi o tom někdy?

  • Také jsem držela Guaretu z drstanek.cz. Určitě to můžu doporučit, vůbec jsem nehladověla, naopak mi jídlo moc chutnalo a cítila jsem se dobře. Navíc jsem zhubla 4 kg za 10 dní a to mi příjde dost slušné :-) Bez námahy....Možná kdybys přidala cvičení, bylo by to ještě lepší :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist