Pharmatex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46001 12.5.2011 20:20

Mate skusenosti s tymto druhom antikoncepcie? Aky mate na nu nazor? dakujem

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simone12.5.2011 20:42

    Já používala globule, ale moc mi nevyhovovaly. Byla jsem pak tam dole hrozně mokrá a kazilo mi to požitek ze sexu. Tak jsme zase přesedlali na kondom. Ale co se týče ochrany, tak při správném použití funguje. Není sice spolehlivý jako HA, ale pro nás, co HA mít nemůžeme, je to jedna z těch spolehlivějších ochran hned po kondomu, bych řekla.

  • dzusinka12.5.2011 20:52

    Globule někoho pálí, na krém jsem nic takového neslyšela. Já ho používala a má to pár negativ, nicméně co se týče spolehlivosti, je určitě hned za hormonální antikoncepcí, pokud se používá správně. Ta negativa jsou, že když už ho aplikuješ, tak orální sex je tabu, člověk je přitom opravdu hodně zvhlčený a někdo u toho přestane partnera cítit, některý mužský partner to navíc nemusí skousnout a nakonec by to člověk neměl používat, pokud se chystá někam hned po sexu vyrazit, chvíli to prostě vytéká. Co jsem tak slyšela, tak se osvědčila kombinace pharmatex, kondom. Používat dle nálady a okolností jedno, druhé nebo kombinaci obojího naráz.
    Pharmatex má lepší pearl index než kondom, ale jak říkám - při správném použití. Na druhou stranu u kondomu se hned ví, jestli selhal, u pharmatexu ne, ale to je stejné jako u HA.

  • Krém byl pro mne dosti nepříjemný a globule pálili. Takže já za sebe jsem moc nadšená nebyla :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist