Patnáctka a prsa žádná.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36249 10.5.2011 21:30

Ahojky:) Měla bych dotaz. Za 4 měsíce mi bude patnáct! :) ale pořád nemám žádná prsa. ted to nemyslim tak jak to řikaj holky které prsa maji ale chcou větší. Já opravdu nemám vůbec žádná prsa. Jsem uplně plochá. Neni to trošku divne? kdyz uz mi je skoro 15?.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Neřeš to, buď narostou, anebo ne a můžeš být ráda, že se mezi něma nepotíš :D

  • není to divné...každá jsme jiná...jsou holky co nemaj žádný prsa celý život a taky jsou holky co mají velký prsa a jsou z toho nešťastný, protože je bolí záda a prostě se jim nelíbí...nic si z toho nedělej...jen málo která holka je se svým tělem spokojená na 100%....tak neměj strach...klukům se určitě líbíš i tak ;-)

  • není :DDD já byla jak prkno do 17, pak mi moje gynekoložka předepsala zázračné pilulky, hormonální antikoncepci jménem jeannine a prsa do roka byla moc krásná ;)

  • pamatuju si když jsem šla na střední -nosila jsem tu nejmenší možnou košíčkovou podprdu a v ní nic- aby aspon trochu vypadalo že tam něco mám:D... teď mám tak B ... určitě ti prsa narostou a kdyby ne, tak z toho musíš umět udělat svou přednost:)

  • Já v 15 neměla taky žádný a teďka mám svoje malinkatý 75b :) a jsem ráda, že jsou takové jaké jsou, opravdu bych nechtěla nějaké větší..

  • já byla do 17ti plochá jako deska a pak až se mi upravila menstruace a začala jsem sexuálně žít, tak mi povyrostla a dnes ve 34 mám céčka, takže nezoufej!!! urče tě se vyvineš!:o)

  • Borlova11.5.2011 11:32

    Já byla v 15 taky plochá a teď mám čtyřky. Pak mi nějakým zázrakem rychle narostli. Neboj, taky Ti narostou:-)

  • Mé kamarádce je 19 a prsa nemá také žádná, nezoufej, nejsi v tom sama. ;) Ale je krásná, blonďatá a štíhlá a to, že ji něco chybí, nikomu nevadí, je obletovaná klukama dost. :) Jak už tady říkali, musíš z toho udělat svou přednost a nesmíš nad tím smutnit, kluci mají rádi sebevědomé holky! ;) Já třeba mám 80b, brala bych víc, ale taky bych brala pár kilo dolů. Ale co no, každej jsme nějakej, a hlavu si nelámu, svého prince na bílém koni jsem už našla, je mi 19 a jsme spolu už 4 roky a světe div se, já se mu líbím se vším všudy! :))) Takže i kdyby se ti někdo tak hloupý vysmíval, tak se na to vyprdni, však až se objeví on, bude tě mít rád takovou, jaká jsi! A to je to krásné na lásce. :)))

  • ahojky, mně taky doma říkali, že mám prsa po tatínkovi :-) Na začátku mi to vadilo, možná mi to bylo i líto, ale zase jsem byla nádherně štíhlá jako proutek, což můj "hendikep" trošku vyvážilo :-)...Dnes je mi 26, mám trvalý vztah, dostatek sexu a prsa se zvětšila minimálně o 1 číslo, jsem spokojená a přítel taky, i když jsou prsa pořád "malá" ;-) Ale já zase říkám, že příroda věděla jak to zařídit...já jsem drobounká a s velkýma prsama bych vypadala jako Barbie po plastice :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist