Panebože co to je???? :(((

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49787 14.2.2012 20:03

Dnes jsem dostala menstruaci. Nevím co se se mnou děje, ale celý den prožívám, nevím jak to popsat není to bolest , ale prostě chce se mi strašně brečřet,nevím co mám dělat, denu si je špatne, lehnu si je ješte hůř , chodím je to to samý.. Šla jsem ven , že mi bude nějak líp , ale tam sešm se z ničeho nic rozbrečela. Mluvila sem o tom s mamkou říka že to je v pohode, ale je to strašnýýýýý .. Nesnááášim to!!! Sem taková nijaká, nic mě nezajímá a nemůžu vnímat nic jinýho jenom ty moje hnusný stavy.. Přejde to?????
Bolí mě z toho i nohy , jde mi to do lýtek, zespoda pánev , a i hlava.. Ale tak tohleto bylo pokaždé. Ale to v hlavě to je strašný.. :(((((((((((((

Ted sem dokonce i zvracela..
Možná to je tím že sem nemocná, ale paneboože co to jeee???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tomu se říká premenstruační syndrom, můžeš si o tom přečíst na netu.To se při menstruaci objevují změny nálady, podrážděnost, plačtivost, mrzutost,atd. Až ti menstruace skončí, tak potíže zmizí. Pomáhá na to vitamín B- complex, ten snižuje psychické napětí. Nebo zkus si vařit čaj z meduňky, ten taky zklidňuje. Neboj, brzy ti zas bude fajn.

  • Verousek8914.2.2012 21:45

    Každá žena zažívá při MS něco jiného. Já mívám bolesti břicha, občas i křeče, které putují až do zad. K tomu se mi občas dělá špatně a zvedá žaludek, bolí mě hlava, mám kolísavou náladu, břečet se mi občas taky chce, bývá mi větší zima a také mě v tom období většinou nic nenadchne a jsem taková, jak říkáš nijaká... Každá to má při MS jiné, takže jestli to u tebe někdy přejde, těžko říct. Já si každý měsíc užívám vždy něco jiného z toho, co jsem psala :D Nikdy to nemám vždy stejné.

  • Ahoj, tak já to nemám v den MS, ale tak den, dva před ní. Jsem neskutečně protivná, plačtivá, přijdu si hnusná a úplně někde na dně. Pak se vyřvu do polštáře a přijde MS. To si pro změnu pobrečím bolestí a pak už je zase dobře. To zvracení může být k MS, kámoška zvracela snad každý měsíc, co si pamatuju...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 530 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist