Paleni

Otázku položila: Anonymní uživatelka #320811 1.2.2020 18:41

Sos,poradite mi?strasne mi zacalo palit v pochve,jen se dnes nedostanu uz do lekarny,jedine co mam doma jsou tabletky GYNIMUN.Ale ty se musi uzivat 8dni.Myslite,ze si je mam vzit a zacit uzivat?
Snazime se o miminko a je mozne,ze jsem treba v tom ,ale v pribalovem letacku jsem cetla,ze se nesmi uzivat tehotenstvi.Co myslite,vzit tablety nebo pockat do zitra na lekarnu?
Dekuji za radu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rebeca1.2.2020 18:51

    Já bych neexperimentovala a v pondělí šla rovnou k lékaři. Nebo si tam aspoň zavolala o co nejbližší termín.

  • JanaRad2.2.2020 7:54

    Já měla nedávno také potíže - svědění až pálení, doma nic a k dr jsem se neměla jak dostat. Ale pomohl mi bílý jogurt. Dávala jsem si ho cca 3 dny párkrát za den do pochvy a svědění i to ostatní ustalo a ani jsem nemusela k dr. Všechno je od té doby OK.
    Ale neměla jsem žádný výtok, jen ty nepříjemné pocity... Jogurt obsahuje bakterie mléčného kvašení, které mohou dát poševní mikroflóru do pořádku

  • Toto sú zas rady 🤦‍♀️ Infekciu v takomto štádiu treba riešiť okamžite. Nejdem to zdĺhavo vysvetľovať. Normálne si gyminum daj, vyber celé balenie, na potenciálne tehotenstvo to nemá vplyv, to upozornenie dávajú na všetko. Ak o 3 dni nepocítiš úľavu, choď k dr., to bude akurát streda.

  • Ja tohle mela myslim i v tehotenstvi od dr. Jinak pokud se teprve snazite a nevis jestli muzes byt tehotna, nebala bych se toho. Je to jak s jinymi leky, v utlem stadiu tehotenstvi je miminko ziveno myslim ze zloutkoveho vacku...
    Pokud ale mas pochybnosti neni nic jednoduššího nez jit k lekari.

  • Btw. hele, divala jsem se na stranky gynimunu, je tam poradna, nasla jsem toto:
    Dobrý den,lékařka mi doporučila užívat vaginální kapsle vzhledem k opakovaným zánětům močového měchýře a mykoz v těhotenství, jsem ve 24tt, v příbalovem letáku pisou ze po konzultaci s lékařem je vhodné užívat, avšak ty vedlejší účinky mě lehce znepokojují. Opravdu se nemusím bat užívat?18. ledna 2020
    Vůbec se nebojte. Naopak – kdyby Váš poševní mikrobiom nebyl v pořádku, ohrožovalo by to průběh Vašeho těhotenství a porodu. Pokud máte častější záněty močového měchýře, zvažte také užívání Blokurimy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist