Pálení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #420600 25.5.2019 11:23

Dobrý den
Chtěla bych se zeptat zda nevíte někdo o co jde ...
Včera sem byla na záchodě a po tom co jsem se vyčůrala (pardón že to tak nazývám) jsem pocítila že se mi chce znovu ale nešlo to, když sem byla po nějaké době znovu tak jsem se zase vyčůrala ale na konci vykonání potřeby jsem pocítila takové slabší " řezání"
Nevíte co to je ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy25.5.2019 14:51

    To bude začínající zánět močových cest, kdyby to byl močák, tak bolestí brečíš. Nasaď urologický čaj (max 3 denně!), brusinky, hodně pij čaj a dej záda do tepla. Pokud to do pondělí neustane, tak budeš muset k dr. Ale většinou pokud je to takhle v začátku, tak se to dá zvládnout :-) Mě stačí sedět chvíli na zemi, kachličkách apod a je to :-(

  • To co popisuješ, bohužel vypadá na zánět močáku. Měla jsem ho nedávno a přesně jsem pociťovala to samé. Může to být kvůli nedostatku tekutin, prochladnutí, když třeba sedíš na studené zemi nebo úplně jiná příčina.
    Nejlepší bude, když si zajdeš k doktorce. Ta ti určitě poradí víc a dá ti speciální antibiotika, po kterých budeš zase jako rybička :) Taky je super urologický čaj, který seženeš v každé lékárně.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 661 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist