PREGNYL

Otázku položila: Bývalá uživatelka #9789 7.7.2012 20:38

ahoj holky, tak jak zacit s muzem se snezime o mimi uz skoro rok a pul, od ledna beru utrogestan (na srovnani ms) , od dubna mi dr k tomu predepsala clostybelgit (na tvoreni vajicek) ktere se mi bohuzel netvori.na posledni prohlidce 21.6 dr.zjisitla ze se mi vajicka tvori, dala mi injekci pregnylu 5000jednotekpry aby prasknul folikul?, kterou jsem si mela pichnout v sobotu 23.6a tak jsem vykonala. Dle rady dr. by sex mel probehnout nejpozdeji do 5dni.Takze kdyz manzel dorazil v po25.6.z prace probehlo mazleni totez v utery26.6 a pak ve ctvrtek28.6.. od toho pondelka me docela pobolivalo v podbrisku,v ut.taktez -sex byl "docela"bolestivy. ct uz jsem nic necitila. Dnes je to 14dni od npichnuti injekce.Holky chci se zeptat jaka je pravdepodobnost toho , ze bych mohla byt tehotna, jiz po prvni injekci?Mam nutkani porad chodit na wc, poboliva me v podbrisku, a boli me hlava( ale to jsou priznaky ocekavane ms)ktera by mela dorazit bud to 9nebo10.7.nejpozdeji, dle ms kalendare:-(..... nevim asi se moc pozoruji ale mimco by jsem si s muzem strasne prali, bylo by to teda jiz druhe v poradi, ale nejak nechapu praoc to prvni slo jako kdyz bycem mrskas ;-) a tohle druhy bohuzel ne:'-( holky mockrat dekuji za jakoukoli odpoved.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, jakobych četla svůj příběh, tedy my se snažíme o první a zatím od listopadu. Teď je to druhý cyklus s Clostilem a Pregnylem, čekám menstruaci za 7 dní, tak doufám, že nedorazí.Zatím pociťuji jen slabé píchání v podbřišku. Ale pokud už máš 14 dní od Pregnylu, zkusila bych už testnout. Na nejcitlivějším testu by mohlo něco být vidět, aspoň duch.Protože já jsem dotala Pregnyl minulý pátek a příští pátek (13.7.)mám testovat. Držím ti pěsti.Teplotu asi neměříš, že?

  • Ahoj, já jsem začala brát v prosinci Clostilbegyt, v lednu k němu přibyl Utrogestan. Bohužel moje Dr. vůbec nekontrolovala zda se folikul tvoří či ne a zda praská, proto jsem přešla k jinému Dr. Ten mi v únoru zkontroloval hladiny a dlaší cyklus v březnu si mě pohlídal. Na kontrole mi doporučil píchnout Pregnyl. 28.3. mi sestra píchla injekci a pracovali jsme na mimi a 15.4. jsem měla pozitivní test. Takže to po první injekci jde. :-) Po pregnylu jsem, ale měla šílené bolesti vaječníků a hlavy a také jsem zvracela. Takže to může může být klidně vedlejší účinel Pregnylu. Počkej na MS a když nedorazí, tak si udělej testík. Držím palce.:-)

  • A.t.i8.7.2012 13:52

    Ahoj, jsem na tom asi podobně. V září 2010 jsem vysadila antikoncepci. Od října 2011 jsem byla pod dohledem doktorky (clostík a utrogestan). Několikrát jsem během té doby dostala injekci pregnylu a další hormonální koktejly (ani nevím, na co to všechno bylo). Menstruace vždy dorazila. Manželův spermiogram byl ok, sice bral ještě nějaké vitamíny, aby to bylo ještě lepší, ale z jeho strany to bylo v pohodě. Naposledy jsem dostala pregnyl v červnu a menstruace stejně dorazila. Akorát to bylo vše bolestivější a celkově byla menstruace taková nějaká divná. To už byla pro mne poslední kapka (psychicky to už moc nezvládám) a rozhodla jsem se, že končím. S doktorkou jsme se domluvili na vysazení prášku a hotovo. Jednoho syna už mám a jestli máme mít někdy druhé dítě, tak si to příroda zařídí sama, já už na to... Tobě držím palce, ať ti dopadne líp.;-)

  • Zlatá Vaše dr.
    Mě nikdo nic nenapsal a poslali mě rovnou do CAR na IVF.
    myslete pozitivně. Držím palce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist