PMS nebo ranné těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #348453 20.7.2018 8:30

Dobré dopoledne. Vím,že se to zde stále omívá dokola,ale já fakt nevím 😂😄😐. Za 4 dny by měla přijít ms.. Je to asi 10 dní kdy jsme měli s mužem sex,zrovna nechráněný (přišli jsme z oslavy a tak nějak jsme ochranu nepotřebovali). (Miminko neplábujeme hned, ale byli by jsme rádi). No přiznal se mi,že mu možná kapka ukápla i do mě. ...já jen nevím zda si něco vsugerovávám nebo příznaky těh.mám nebo je to jen pms. U ms mě nikdy neboleli ani nesvědily prsa a teď? Hrůza. Připadá mi,že furt jím a chodím často čůrat,sem tam ně bolí hlava a nebo se mi i motá. Z předešlého vztahu mám 3-leté dítě,ale příznaky jsem snad neměla žádné. Určitě počkam zda ms přijde nebo ne. Jen se chci poradit. Co myslíte? Nechci si nic vsugerovávat,ale třeba to jak v posl.době jím mě sanotnou dost udivuje. A jaký je v těh.čípek? Děkuju a nezlobte se :)

  • 20.03.2019 18:48:40 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj.. no odpoved asi od vsech bude- muze jit o tehotenstvi, ale taky nemusi.
    Nekdo nema zadne priznaky, nekdo hromadu, bwkdo jen neco..
    Ja jsem o tehotenstvi nevedela a mela jsem klasicke PMS jen s tim rozdilem, ze se mi zvetsily silene prsa, z to bylo divny. Jinak vubec zadny priznak..
    Kazdopadne jednou, asi ored rokem a pul, jsem si myslela, ze jsem tehotna a priznaky jsem mela vsechny-svedeni bradavek, unava, bolesti hlavy, krize, nevolnosti.. takze tezko rict psychika je mocna carodejka.
    Preju vam obema, aby z toho mimco bylo. Ja jsem otehotnela podobne:-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist