Otehotneni přes toaletní papír

Otázku položila: Anonymní uživatelka #439307 1.12.2021 12:46

Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda je možné otěhotnět když jsem sáhla přítelovi na kalhoty jelikož tam měl nějakou skvrnu..A následně jsem šla na záchod tak po 30 minutách s neumytýma rukama, když jsem si uvědomila co jsem udělala potom jsem se ho následně zeptala zda se ,,udělal" , on řekl že nejspíš ano. A já mám teď šílený strach že se mi sperma dostalo do pochvy a jsem těhotná, menstruaci jsem dostala a období ovulace to v tu dobu nebylo.
Mám šílený strach, předem děkuji za odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • prosím, nejdřív si zkus zjsitit jak se dá otěhotnět. ž ek otěhtonění je potřeba, aby se sperma dostalo do pochvy a potom dále přes čípek a dělohu do vejcovodů, kde dochází k oplodnění vajíčka.
    myslíš, že i kdyby jsi měla sperma na rukách - a to sperma, ne utření přes kalhoty něčeho, a to jsi tak měla 30 min (navíc s tím, že spermie na vzduchu rychle hynou) a pak tou rukou přes toaletní papít jsi se utřela, se mají jak ty v tu chvíli mrtvé spermie dostat do pochvy? a od tam dále k vajíčku, které tam v tu dobu ani není.
    když jsem byla náctiletá tak taková dostupnost informací a internetu nebyla, ale takhle až hloupě paranoidní jsme nebyly.

  • HaSha1.12.2021 13:36

    Není třeba mít strach, je to totální nesmysl.

  • Sexuální výchova ve škole je opravdu nedostatečná. :( Lidi, co o tom neví by snad měli mít zákaz sexu, pak vznikají takový dotazy, neplánovaný děti, holky se zbytečně stresujou... Zjisti si, jak se dá otěhotnět a jaký jsou možnosti ochrany. A kalendářová metoda není spolehlivá, pokud si neměříš bazální teplotu, tak nemůžeš vědět, kdy máš ovulaci a tím pádem plodný dny. ;) Pokud ji menstruaci dostala, tak se přestaň stresovat a těhotná určitě nejsi. Během cyklu je malá šance otěhotnění při ejakulaci dovnitř, natož takhle po 30 minutách (když už jsou spermie asi mrtvý) a ještě přes toaletní papír.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist