Otěhotnění

Otázku položila: Anonymní uživatelka #64994 16.8.2012 14:16

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jak bych mohla co nejdříve otěhotnět. S přítelem se snažíme už druhý měsíc a pořád nic. Myslíte že když budeme mít spolu každý den pohlavní styk tak že by se to mohlo povést?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Hlavně musíš zjistit, kdy máš přesně ovulaci, nemusí být zrovna v půlce cyklu. Zjistí se to buď měřením bazální teploty nebo ovulačními testy. Mimo ovulaci je šance na oplodnění malá, i když taky tam je. Když budete mít styk každý den, nebudou stačit dozrávat spermie a nebudou tak kvalitní. Nemám s otěhotněním žádné zkušenosti, ale snad ti to trochu pomohlo...

  • Mi jsme se snažili od půlky cyklu a další měsíc jsem už měla ducha :) Taky jsem si měřila BT, jak píší holky a kamarádka mi poradila kys. listovou a do ovulace pít kontryhelový čaj. Tak jsem to zkusila a ejhle :) Prcek roste :) Hlavně na to nesmíš moc myslet. Každý den asi opravdu nesexovat, ale jednou za čas to neuškodí ;) Taky jsem to tak dělala.

  • Ahoj, myslím, že recept jak rychle otěhotnět asi snad ani neexistuje. My jsem se s manželem snažili asi půl roku a nešlo to. Jakmile jsem ale odešla z práce a srovnala se po psychické stránce, byla jsem těhotná. Jinak teda musim říct, že jsme se milovali dle chuti a ne podle toho, jak jsme zrovna "museli". Ze začátku ano, hlídala jsem plodné dny, ale pak už ten sex byl jen o tom, udělat si dítě a ne si to užít, protože chci. Dva měsíce zase nejsou ještě tak moc dlouhá doba. Jako podpůrný přípravek jsem brala gynex, myslím, že nikomu asi neuškodí.

  • Ahoj,předně ti chci říct,že dva měsíce opravdu nic není ;) My se s manželem snažili cca 4 roky,z toho rok teda už plánovaně ;) Potom ti taky doporučím nesexovat každý den,jak už bylo řečeno,spermie nestihnou dozrát,my jsme se s manželem milovali při ovulce vždy obden ;) Zjisti,kdy máš OVU,ale moc bych se tím neřídila,člověk stejně vždy lépe otěhotní,když na to nemyslí :) A mluvím sama ze své zkušenosti ;) Držím palce,at' se co nejdřív zadaří ;)

  • Zdravému páru trvá minimálně 6 měsíců než se jim zadaří, samozřejmě jsou i světlé výjimky, ale po 2 měsících bych si z toho opravdu hlavu nedělala. Zkuste sex ob den, to byste se měli trefit do plodných dnů, přeji hodně štěstí;-)

  • Nám to trvalo přes rok a půl. Proč to tak trvá? Na to je milión odpovědí. Zkus zapátrat tady v poradně, rešio se to tu mockrát.
    Tak držím palce ať je to brzo, protože když se nedaří, ženu to dokáže pořádně psychicky potrápit.

  • Ahojky, snažíte se druhý měsíc a pořád nic? holt dítě nepřijde kdy zrovna chcete :( my se snažíme rok a měsíc a taky pořád nic...kamarádka se snažili 5 let...chce to trpělivost a jak už psaly holky, zkusit zjišťovat plodné dny...univerzální recept určitě není, kdyby byl, tak bychom měly děti snad už všechny :) držím pěsti ať se zadaří brzo...Já měřím bazální teplotu a zkoušela jsem ovulační testy...

  • pravděpodobnost otěhotnění v 1 cyklu není tak velká, jak se třeba zdá - jen kolem 15%. zdravá žena a zdravý muž by dle pravděpodobnosti měli počít do roka, při pravidelném styku. člově není stroj a nedá se nic přesně naplánovat. někomu to vyjde dřív, někomu až později. a někdo až s pomocí lékařů. trpělivost a neberte to jako hon za těhotenstvím, ale jako radost ;-) hodně štěstí

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist